Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: A hétvége a flört jegyében telik, de ne legyél naiv, mert valaki kihasználhatja a helyzetet. Húzz egy határvonalat és ne engedd, hogy valaki átlépje.

Párban: Ha hazaviszed a munkát, ne csodálkozz azon, hogy a pasid nélküled szervez programot. Inkább próbáld meg úgy beosztani az idődet, hogy az neked és neki is jó legyen.

Bika

Szingli: Sokat gondolsz mostanában az exedre, de ez csak azért van, mert unod az egyedüllétet. Mi lenne, ha olyannak is adnál esélyt, aki nem a zsánered?

Párban: Mindketten nagyon elfoglaltatok voltatok a héten, ezért felszabadító érzés, hogy a hétvégén végre egymásra koncentrálhattok. A közösen töltött idő alatt nagyon léphettek a közös jövő felé.

Ikrek

Szingli: Akármennyire is tetszik valaki, ne fordulj ki önmagadból miatta, mert ennyit senki nem ér. Ráadásul, ha most nem adod önmagad, akkor ő sem az igazi énedet ismeri meg.

Párban: Fogd meg a párodat és vonuljatok el valami csendes helyre, ahol csak kettesben lehettek, mert nagy szükségesetek van arra, hogy ismét egymásra hangolódjatok.

Rák

Szingli: A legrosszabb, amit tehetsz, ha tetszik valaki, hogy túlagyalod a dolgokat. Ne kombinálj, mert ezzel elriaszthatod magad mellől a srácot.

Párban: Ha nem tudtok kompromisszumot kötni, nagyon nehéz hétvége áll előttetek… Persze ez még kapóra is jöhet, mert ez elgondolkodtat arról, jók vagytok-e együtt.

Oroszlán

Szingli: A nyitottságod miatt igazán kalandos hétvége előtt állsz. Használd ki, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, hiszen ez éltet téged igazán.

Párban: Próbálj lazán állni a dolgokhoz, máskülönben a hétvége konfliktusokkal tűzdelve telhet. Nagyon úgy néz ki, hogy most neked kell engedned, bármennyire nehéz is.

Szűz

Szingli: Szuper randiban lehet részed, de ne tévesszen meg a srác elbűvölő modora, mert valójában ezt pont az első randikra tartogatja.

Párban: Az elmúlt napok annyira hajtósak voltak, hogy alig jutott időtök egymásra. Szerencse, hogy a hétvégén bőven tudtok együtt időt tölteni, mert van mit bepótolni.

Mérleg

Szingli: Egy régi barát bukkanhat fel a látómeződben, aki ezúttal már többet szeretne tőled, mint barátság. Érdemes megfontolni a dolgot, mert akár jól is elsülhet.

Párban: A barátod mindent megtesz annak érdekében, hogy elkápráztasson, de még ha úgy érzed, hogy túl sok, amit csinál, akkor se mondd meg neki. Inkább örülj, hogy a kedvedben akar járni.

Skorpió

Szingli: Most komolyan, miért érdekelne az, hogy az exed mit gondol rólad? Már nem vagytok együtt, ne neki akarj állandóan megfelelni, mert így nehéz lesz egy új kapcsolatot kialakítani.

Párban: Érzelmes hangulatodnak köszönhetően a pasid minden mondatát bántónak érzed, akkor is, ha szó sincs erről. Ne durcázz, hanem mondd meg neki, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni.

Nyilas

Szingli: Ha olyannak mutatod magad, amilyen nem vagy, hamar kellemetlen helyzetben találhatod magad. Hidd el, nem szégyen az, hogy te picit visszahúzódóbb vagy az átlagnál.

Párban: A pasid rossz szokásai most jobban zavarnak, mint eddig bármikor. Jobb, ha nem árulod el neki, mert óriási sértődés lehet belőle. Inkább tervezz egy szuper programot, amivel elterelheted a saját figyelmed.

Bak

Szingli: Nem vagyunk már a gimiben, ha tetszik egy srác, ne érezd magad bután miatta. Lépj az ügyben, legfeljebb nemet mond, és akkor te is tovább tudsz lépni.

Párban: Lehet, hogy nem ugyanott tartotok érzelmileg a kapcsolatotokban, ami véleménykülönbséget okozhat. Vita helyett próbáljatok meg őszintén beszélni a dologról.

Vízöntő

Szingli: Ha eleged van az összes társkereső oldalból, akkor egyszerűen ne nézz rájuk! Egy csajos program most sokkal jobb időtöltésnek ígérkezik, mint egy újabb randi.

Párban: Úgy érzed, hogy a párod nem törődik eléggé veled. Nyugodtan mondd el neki, hogy ez fáj neked, mert valószínűleg nem szándékosan csinálja, egyszerűen csak nem tudja, hogy erre van szükséged.

Halak

Szingli: Egy családi ebéden könnyen betalálhatnak azzal, mikor lesz már valakid. Jó, ha készülsz valami frappáns visszavágással, ha azt akarod, hogy a téma soha többé ne jöjjön szóba.

Párban: Egy váratlan helyzetnek köszönhetően muszáj spontán döntést hoznotok, de ez még inkább összekovácsol titeket és úgy érezheted, annyira szerelmes vagy, mint anno, mikor összejöttetek.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!