4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Sokszor még annak ellenére is kitartanak ezek a csillagjegyek, hogy rajtuk kívül már senki sem hisz a dologban. Sőt, gyakran egy kifejezetten rossz kapcsolatért küzdenek. Olvasd el, miért!

Bika

A Bika nehezen köteleződik el, mivel hosszútávon gondolkozik. Viszont ha úgy érzi, megtalálta a lelki társát, azzal egy egész életre tervez. Nála igaz, hogy jóban-rosszban! Komolyan veszi a kapcsolatot, tisztában van vele, hogy vannak nehézségek és hullámvölgyek is, de ezekre mindig igyekszik mielőbb megoldást találni. Hűséges és kitartó, első számára a szerelem és a család. Szóval tényleg óriási dolognak kell történnie, hogy egy Bika végül feladja és továbblépjen.

Rák

A Rák nagyon gyakran találja magát rossz, egyoldalú kapcsolatokban, mivel számára mindennél fontosabb a szerelme boldogsága. Ezért hajlamos háttérbe szorítani a saját igényeit és kedvezőtlen kompromisszumokat hozni, csak hogy a párja boldog legyen. Ez a jegy ráadásul csakis akkor érzi magát hasznosnak, ha gondoskodhat valakiről, ezért szinte képtelen egyedül lenni, inkább küzd akár egy rossz kapcsolatért is foggal-körömmel, mint hogy kicsit is szingli legyen. Plusz kishitű is magával szemben, nehezen tudja elképzelni, hogy jöhet jobb, olyan, akit tényleg megérdemel.

Mérleg

A Mérleg az, aki tényleg hisz a második, a harmadik, és a sokadik esélyben! Megbocsátó és kedves, aki mindenkiben meglátja a jót, és őszintén hiszi, hogy az emberek képesek megváltozni. A béke és a nyugalom kedvéért simán lead saját magából, az igényeiből, durva dolgokat is meg tud bocsátani, annak, akit szeret, és így az utolsó utáni pillanatig ragaszkodik olyan kapcsolatokhoz, amiket más már régesrég elengedne.

Skorpió

A Skorpió igazi harcos, aki nagyon intenzíven él meg minden érzést. Hisz a szerelemben, és abban, hogy ha elég kitartó és elég keményen küzd, minden megmenthető, és mindenre van megoldás. Mivel ez a hozzáállás általában bejön az életében, a szerelemben is így gondolkozik. Nem műfaja a feladás, még akkor sem, ha a környezetében már senki sem hisz a dologban, sőt még maga a másik fél sem. A baj csak az, hogy a szenvedélyes kitartása gyakran csap át agresszióba, erőszakos ragaszkodásba…

Csillagjegyek és a szerelem:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat küzd küzd egy kapcsolatért nem tud elengedni párkapcsolat szakítás szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.