Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Kos

Nosztalgikus emlékek törnek rád, még az sincs kizárva, hogy a régi barátodon jár az eszed. Amíg nem a munkád és a mostani kapcsolatod látja kárát a dolognak, addig nincs gond, de jobb, ha magadat sem áltatod.

Bika

Egy szuper ötleted miatt néhány kollégád fenyegetve érezheti magát. Bár nem teszik szóvá a dolgot, észre fogod venni, hogy a légkör nem a régi. Ne érezd magad emiatt rosszul, jogod van a sikerhez!

Ikrek

Egy szélsőséges téma kapcsán nem félsz kimondani a véleményedet, de ezzel nem mindenki tetszését nyered el, talán még a pasid is furcsán néz majd rád. Nehogy visszakozz csak azért, mert ők másképp látják a világot!

Rák

Úgy érzed, mintha valaki folyamatosan szemmel tartana és nem is tévedsz nagyot! A főnököd ugyanis azt latolgatja, hogy kihasználja a benned rejlő lehetőségeket, sőt, talán még egy előléptetéssel is megajándékoz.

Oroszlán

Az az érzésed, hogy hiába dolgozol keményen, valami még mindig hiányzik a melódból. Lehet, hogy csak a kiégés beszél belőled? Nem ártana tiszta vizet önteni a pohárba és átértékelni a jelenlegi munkádat.

Szűz

Ha hiszel a saját projektedben, akkor állj ki magadért, és ne hagyd, hogy bárki megkérdőjelezze a tetteidet. A többiek rosszindulata mögött csak a szakmai féltékenység húzódik, ezért kár lenne hallgatni rájuk.

Mérleg

Kezedbe veszed az irányítást és végre nem is engeded el! Határozottságoddal lenyűgözöd a főnöködet, hiszen ahhoz van szokva, hogy mindent alaposan megfontolsz, de most rájön, hogy létezik egy spontán oldalad is.

Skorpió

Készen állsz arra, hogy változtass, mégsem teszed. Mintha egy láthatatlan erő visszatartana attól, hogy végre a magad ura legyél. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy honnan jön ez a fajta gátlás.

Nyilas

Hiába próbálsz helyesen cselekedni, most mégsem mész vele sokra. Talán az a bökkenő, hogy magad sem vagy biztos abban, tényleg a helyes döntést hoztad-e. Beszélj róla a barátnőddel vagy a pasiddal, ő felnyitja a szemed.

Bak

Nagyon nehezen tudod magad elengedni, de most nagy szükséged lesz a könnyedebb, játékos énedre. A pasid nagyon fogja értékelni az új oldaladat, sőt, szívesen látná ezt az énedet többször is, szóval ne ásd el mélyre.

Vízöntő

Ha van rá lehetőséged és az időjárás is engedi, ma próbálj meg a szabadban dolgozni. A természet közelsége megnyugtat és feltölt, így még a határidős feladatod sem fog annyira frusztrálni.

Halak

Egy apróság szörnyen felbosszanthat, ami miatt rád nem jellemző módon nehezen fogod tolerálni az embereket. A legjobb lenne, ha minél előbb magadra zárnád az ajtót és a frusztrációdat egy kis sorozatnézéssel vezetnéd le.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.