Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Kos

Gördülékenyen indul a projekted, ami szúrja a kollégák szemét, ezért ott próbálnak betartani neked, ahol csak tudnak. Mielőtt szólnál a főnöknek, próbáld velük megértetni, hogy a siker az ő érdekük is, hátha hallgatnak a jó szóra.

Bika

Igazságtalannak érzel egy helyzetet, ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy helyrehozd a dolgokat. Sajnos nem biztos, hogy sikerrel jársz, de valaki nagyon fog örülni, hogy felszólaltál érte.

Ikrek

Nagyon energikusan telhet a nap, szinte úgy érzed, hogy megtáltosodtál. Ha már ennyire visz a flow, akkor érdemes lenne azokat a régi dolgokat is felgöngyölíteni, amiket régóta halogattál.

Rák

Muszáj bevállalnod egy lehetetlen küldetést, de ha már így alakult, akkor úgy döntesz, apait-anyait beleadsz a dologba. Még ha nem is tudsz vele sikert elérni, a főnököd értékelni fogja a hozzáállásodat.

Oroszlán

Olyan vitába keveredhetsz, amit nagyon cikinek érzel, de a helyzet az, hogy nagyon sok tanulságot levonhatsz belőle és fejlődhetsz is általa. A lényeg, hogy próbáld a jó oldalát nézni, ha már így alakult!

Szűz

Ma nehezen fogod tolerálni az emberi butaságot és ennek hangot is fogsz adni. Ha mást nem is, azt elérheted vele, hogy békén hagyjanak, és így csendes magányban töltheted a nap nagy részét.

Mérleg

A minőség fontosabb, mint a mennyiség, ezt ne téveszd szem elől a mai napon. Lehet, hogy nagyobb mennyiségű munka szakad a nyakadba, de ha okosan osztod be az idődet, végül büszke leszel magadra.

Skorpió

Bár hajlamos vagy spontán döntéseket hozni, ma ne cselekedj elhamarkodottan, mert megbánhatod a dolgot. Ha kell, kérd ki a barátnőd vagy a pasid tanácsát, mielőtt valami újba vágnál bele.

Nyilas

Nem kapsz meg minden infót ahhoz, hogy a munkádat rendesen el tudd végezni. A főnököd nem szándékosan hallgat el információkat, egyszerűen csak annyira feledékeny, hogy egyes részletekről nem tájékoztat.

Bak

Produktív napnak nézel elébe, szinte úgy érzed, hogy a szerencse kísér végig minden egyes állomáson. Ha már ilyen mázlista vagy, használd ki a dolgot és beszélj a pasiddal arról, hogyan tervezi a jövőtöket.

Vízöntő

Valaki féltékeny lehet rád, még az sincs kizárva, hogy a barátod egyik exe próbál keresztbe tenni neked. Semmi estere se menj bele az efféle játszmákba, mert felesleges időpazarlás lenne, ami nem hiányzik neked.

Halak

Olyan bókot kaphatsz, ami tényleg nagy elismerésnek számít, nem csoda, ha bearanyozza a napodat. A pozitív visszajelzésnek hála újult erőre kapsz, úgy érzed, most bármire képes vagy, szóval bele is veted magad a munkába.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!