Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Azt senki sem bírja, ha megpróbálják manipulálni vagy ha hazudnak neki, viszont sajnos nem mindenki képes ezt időben kiszúrni. A következő csillagjegyeknek viszont elég egy fél mondat, egy furcsa nézés vagy egy árulkodó kézmozdulat ahhoz, hogy gyanút fogjanak!

Ikrek

Az Ikrek nagyon érdekes jelenség ilyen szempontból, mivel nála nagyobb vetítőgép nem igen létezik, imádja kiszínezni a történeteket, néha csak úgy a saját szórakoztatására, ellenben elvárja, hogy neki csakis az igazat mondják. Mivel mestere a kommunikációnak és a sztorimesélésnek, nehéz kiszúrni, mikor mond igazat, viszont ő azonnal rájön, ha valaki megpróbálja átverni. Főleg azért ennyire ügyes benne, mert a verbális jelek mellett a metakommunikációt is figyeli.

Skorpió

A Skorpiók nagyon bizalmatlanok és gyanakvóak, így mindent és mindenkit fenntartásokkal kezelnek. Erre még rájön, hogy zseniális emberismerők, szóval zsigerileg érzik, ha valaki át akarja verni őket. Sőt, nem is kell személyesen érintettnek lenniük a dologban, még akkor is megmondják, hogy valaki hazudik, ha csak elmesélnek egy sztorit vagy konfliktust nekik. Plusz mivel ők maguk is elég manipulatívak, azonnal felismerik, ha valaki hasonló eszközöket vet be.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon intelligensek, plusz jó emberismerők is, ezzel párosul, hogy szeretnek a háttérből szemlélődni, kívülről megfigyelni, még akkor is, ha úgy tűnik, részt vesznek a történésekben. Ezért nagyon sok minden feltűnik nekik, ami másoknak nem, vagy nem azonnal, illetve olyan összefüggésekre jönnek rá, amikre nem sokan. Ha pedig gyanakodni kezdenek, de nem biztosak a dolgukban, zseniális csapdát állítanak, jókor jó kérdéseket tesznek fel, amivel pillanatok alatt összezavarják és kizökkentik a kamuzót.

Ha már horoszkóp, ezeket is el kell olvasnod!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hazugság horoszkóp kamu kiszúrja a hazugságot nem lehet átverni zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.