4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Az alábbi négy csillagjegynek  a június nemcsak a nyárról és a bulizásról fog szólni. Váratlanul meg fognak ismerni egy olyan személyt, aki fenekestül felforgatja majd az eddigi életüket.

Bika

Bikaként az elmúlt hónapokban megpróbáltál inkább befelé koncentrálni és újradefiniálni saját magad. Most azonban végre készen állsz arra, hogy belevesd magad egy kapcsolatba. Vágysz a meghittségre, a romantikára, hogy valakinek gondolkodás nélkül azt mondhasd, hogy „szeretlek”. Szerencsére a csillagok a te oldaladon állnak, és ha minden jól megy, ebben a hónapban találkozni fogsz valakivel, aki nagyon nagy hatással lesz az életedre,

Oroszlán

Múlt évben megszabadultál azoktól a kapcsolataidtól, amiknek úgy érezted, hogy nem lesz jövője – és bármennyire erős is vagy, ezek a lezárások azért téged is érzékenyen érintettek. Időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ismét vállald a kockázatot, és beengedj valakit az életedbe, de most már úgy érzed, ismét készen állsz a szerelemre. Nyisd ki a szívedet, legyél az a magabiztos Oroszlán, akit mindenki imád, és meglátod, hamarosan egy nagyon érdekes valaki fog betoppanni az életedbe.

Vízöntő

Vízöntőként te igazi szabad szellem vagy! Egyáltalán nem esel könnyen szerelembe, és még ennél is nehezebben veszed rá magad, hogy lehorgonyozz valaki mellett. Éppen ezért lesz számodra annyira más ez a június: valami meg fog változni benned, és egyre erősebben fog elönteni az késztetés, hogy találj valakit, akiben hosszú távon is társra találhatsz. Különleges személyiségednek nehezen lehet nemet mondani, ha képes vagy valóban kinyitni a szíved, senki nem fog tudni neked ellenállni.

Halak

Halakként te vagy a csillagjegyek közül a legérzelmesebb, éppen ezért viselték meg annyira a lelked a múlt csalódásai és árulásai. De még ennyi fájdalom után is vágysz a szerelemre, úgy érzed, hogy romantika nélkül egyszerűen nem tud teljes lenni az életed. Ez a hónap fordulópont lesz a számodra: úgy érzed, hogy mostanra megerősödtél annyira, hogy ismét bízni tudj az emberekben, és hamarosan találkozni is fogsz valakivel, aki újra fényt fog hozni az életedbe.

Ezt tartogatják még a csillagok számodra a hónapban:

Címkék: 4 csillagjegy asztrológia bika csillagjegy ezo halak oroszlán vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.