4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Június 22-én a Nap a Rák jelébe lép, ezzel pedig véget ér az Ikrek időszaka és elkezdődik a július 22-ig tartó Rák hava. Ebben a néhány hétben előtérbe kerülnek az érzelmek és a kapcsolatok, a családtagok és barátok sokkal több időt szeretnének egymással tölteni. A romantika is óriási hangsúlyt kap, hiszen ilyenkor van a legtöbb lánykérés, esküvő, és ismerkedni is könnyebben lehet! Szóval ez a hónap a nagy lelkizések és az egymásratalálások időszaka lesz, de mutatjuk, melyik négy csillagjegynek lesz különösen szerencsés.

Rák

Ez a te hónapod! És nem csak azért lesz szuper, mert most ünnepled a születésnapodat! Rákként imádod a meleget, a nyarat, a vizet, ilyenkor érzed igazán elemedben magadat, szóval majd kicsattansz a jókedvtől. Bár év elején egészen bedepiztél, hogy idén nem lesz semmi az áhított vízparti nyaralásodból, de úgy tűnik, a csillagok szerencsés állásának köszönhetően mégis összejön a kiruccanás, ráadásul egy sokkal jobb helyre, mint amit terveztél. És ha ez nem lenne elég, egy álompasi is becsekkol az életedbe, akivel nagyon hamar egymásra találtok minden téren…

Oroszlán

Nyári jegyként te is ebben az időszakban érzed a legjobban magadat. A forró hónapokban teljesen felpörögsz, tele leszel energiával, ötletekkel, és sokkal pozitívabban állsz mindenhez és mindenkihez, még magadhoz is. Ezzel a hozzáállással és persze egy kis szerencsével most minden összejön, amibe csak belevágsz. Értsd úgy, hogy akár új melóról, saját vállalkozásról, flörtről vagy komoly kapcsolatról van szó, tényleg mindenben a lehető legjobban alakulnak a dolgaid, neked csak annyi a dolgod, hogy belevágj és elhidd magadról, hogy menni fog. Ez nem is olyan nehéz, igaz?

Halak

Vízjegyűként rád is óriási hatással van a Rák hava, mivel nálad is az érzelmek dominálnak, lelki síkon mozogsz és szükséged van a nagy beszélgetésekre, lelkizésekre, a következő hetekben pedig lesz ezekben bőven részed. Ráadásul egy olyan ismerősöd talál meg a problémájával, akinek hamar kiderül, hogy csak te segíthetsz. Egyrészt szívesen is csinálod, jót tesz a lelki világodnak, másrészt hosszútávon nagyon szerencsésen alakul emiatt a helyzeted, mivel ezt a szívességet még vissza fogod kapni, a közeljövőben pedig szükséged is lesz rá!

Szűz

Szűzként neked eléggé nehezedre esik kifejezni az érzéseidet, a félelmeidet. Nem szereted kiadni magad, és emiatt sokan megközelíthetetlennek, hidegnek, sőt érzéketlennek gondolnak. Pedig korántsem vagy ilyen, és ezt most be is tudod bizonyítani. Ez az időszak rád is jó hatással van, valahogy könnyebben nyílsz meg, de egy rakás olyan helyzetbe is kerülsz, amikor erre lehetőséged is lesz. Legyél bátor, használd ki, mert rengeteget fejlődhetsz és a kapcsolataidat is mélyítheted. Sőt, egy olyan sráchoz is jóval közelebb kerülhetsz végre, akiről már jó ideje álmodozol.

Kerülj képbe kicsit a Rák csillagjeggyel!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp rák csillagjegy rák hava szerelem szerencse változás zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!