Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Kos

A közös brainstorming helyett inkább próbálj meg egyedül ötletelni, mert egy kollégád csúnyán visszaélhet azzal, hogy te dolgozol helyette is. Ráadásul még a sikert is learatná helyetted. Ne dőlj be neki!

Bika

Úgy érzed, ma békére és nyugalomra van szükséged. Szerencsédre a főnököd is partner lesz ebben és mindent megtesz azért, hogy semmilyen nyomás ne érjen a melóban. Ne felejtsd el megköszönni neki!

Ikrek

Reggel megfogadod, hogy hűvösen fogsz viselkedni egy kollégáddal szemben, de ez nem jön össze. Az apró bosszúságok úgy kihoznak a sodrodból, hogy a frusztrációd rajta csattan. Kérj tőle bocsánatot!

Rák

Ma a szokásosnál fáradtabbnak érezheted magad. Egy nagy bögre kávé csodákra képes, de nem árt, ha közben elkezded a nyaralást is szervezni, ugyanis a szervezetednek nagy szüksége lenne már a kiadós pihire.

Oroszlán

Fontos infó birtokába kerülsz, aminek köszönhetően most bevágódhatsz a főnöknél. Ha már ilyen szuperül sikerül bedolgoznod magad, használd ki a dolgot és próbálj meg fizuemelést is kisajtolni belőle.

Szűz

Vigyázz, milyen formában mondod ki a véleményedet, mert valakit, aki fontos számodra, nagyon megbánthatsz. Nem azzal van a baj, hogy megvéded a nézeteidet, hanem azzal, hogy a másikét nem tartod tiszteletben.

Mérleg

Ma nagy szükséged lesz az alkalmazkodóképességedre, de ha túl éled a napot, este óriási jutalomban részesülhetsz. A pasid gondoskodik arról, hogy méltón megünnepelje a kitartásodat, és nem vár érte köszönetet.

Skorpió

Profikat megszégyenítő kommunikációs képességekkel rendelkezel, mégis, mielőtt kiadnád magad, azért kétszer is gondold át a mondandódat. Az őszinteségedet ma mindenki díjazni fogja, de a túlzott nyíltság később még problémát jelenthet.

Nyilas

Óriási befolyással bírsz ma a környezetedre, de nagyon fontos, hogy ne élj vissza a helyezettel, mert könnyen a visszájára fordulhat a dolog. Ha van olyan, amit a pasiddal eddig nem tudtál megbeszélni, most alkalmassá válik az idő.

Bak

Figyelmesen válogasd meg a szavaidat a barátnőddel szemben, mert annyira érzékenyen érintheti az őszinteséged, hogy teljesen kiborulhat. Sőt, ha lehet, inkább csak hallgasd meg őt, ezzel sokkal többet tehetsz érte.

Vízöntő

Az érzékeid ma sokkal kiélezettebbek, mint máskor, amit nagyon élvezel, mert a tapasztalat új megvilágításba helyezi az egész környezetedet. Ez jól jön a melóban, mert végre megoldást találsz egy régi problémára.

Halak

Olyan akadályba ütközhetsz a munkában, amire álmodban sem gondoltál volna. Mégsem adod fel, hanem addig variálod a dolgokat, míg megoldod a helyzetet. A főnöködet lenyűgözi ez a fajta kitartás és kreativitás.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!