Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Kos

Ha azt szeretnéd, hogy ne találjanak fogást rajtad, akkor vastagabb bőrt kell növesztened. Szerencsére vagy annyira konok, hogy elsajátítsd ezt a képességet, mert tudod, hogy ezzel magadat véded.

Bika

Ma bármihez is nyúlsz, az sikerrel kecsegtet. Fizuemelés, előléptetés, netán egy saját ötlet – nyugodtan add elő a főnöknek, mert mindenre nyitott lesz. És ha már ilyen jól megy a kommunikáció, a pasiddal is tisztázd a dolgokat.

Ikrek

Kicsit úgy érzed, mintha futóhomokba léptél volna, ami visszahúz téged. Pedig csak saját magadat gátolod abban, hogy előrébb juss. Talán nem ártana erről egy kívülállóval beszélned, hogy meglásd, hol rontod el mindig.

Rák

A hozzáállásodnak köszönhetően ma mindenki a te barátod szeretne lenni, mindenki a te véleményedre kíváncsi. Ez a szerep egyébként sem áll messze tőled, de most egyenesen kivirágzol, mert hasznosnak érzed magad.

Oroszlán

Mit gondolsz, megoldható, hogy ma home office-ban told végig a napot? Ha igen, akkor élvezd ki az egyedüllétet, viszont, ha nem, akkor próbáld meg a kollégákat leépíteni, mielőtt olyat mondanál, amit később bánnál.

Szűz

Valami olyan történik a reggeli órákban, ami elképesztően hat rád, és olyan inspirációval szolgál, amire már régen nem volt példa. Jó, ha kicsit megállsz és kiélvezed a helyzetet, mert korszakalkotó ötleteid lehetnek.

Mérleg

A határozatlanságod most kapóra jön, mert így nem kapkodsz el egy fontos döntést, és jól jöhetsz ki egy egyébként nagyon kényes szituból. Ha lehet, fogd ma rövidre a munkát, és inkább ugorj le az edzőterembe, szükséged lesz rá.

Skorpió

A tegnapi magabiztos hozzáállásod gyümölcsét még ma is élvezheted, ami rendkívül boldoggá tesz. Egyre ügylej csak, hogy a siker ne szálljon a fejedbe, mert annak olyan következménye lehet, ami pont visszájára fordíthatja a dolgokat.

Nyilas

Ma a magánéleted kapja főszerepet, ugyanis feltűnhet a színen az exed, aki szeretné komolyra fordítani a dolgokat. Ne titkold el a párod elől a felbukkanását, mert mindenképp kiderül a dolog, és az még cikibb szituációt szülhet.

Bak

Ha nyitott szemmel jársz, olyan projektre csaphatsz le, ami miatt egy kis plusz pénz ütheti a markodat. Az éleslátásod egyébként is jól jön, mert a főnöködnek pont erre a megközelítésre van szüksége.

Vízöntő

Egy ideje már bűntudatod van valami miatt, és úgy érzed, felemészt a dolog. Szerencsére olyan ismerős akadhat az utadba, aki ugyanezen átment, így hasznos tanáccsal tud szolgálni a továbblépést illetően.

Halak

Az optimista hozzáállásod ragadós, ami most a melóban és otthon is hasznos lesz, mert néhány egészen érdekes szitut kell megoldani, ami másképp nem is sikerülne. Hagyd tehát, hogy a derűlátásod előrébb vigye a napot!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!