Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Kos

Kihívás elé állít az élet, de nagyon ügyesen tudod kezelni a dolgot, amit részben a Kosok makacsságának köszönhetsz. Élvezd ki a hirtelen jött sikert, mert ez a hét második felében is motiválni fog.

Bika

Nagy felfedezést teszel ma: rájössz, hogy minden, amire vágysz, ott van körülötted. A dolog elégedettséggel tölt el, és arra sarkall, hogy újra gondold az életedet, szóval tölts egy pohár bort, és hajrá!

Ikrek

Lehet, hogy úgy érzed, feleslegesen ölöd az energiáidat egy projektbe, de hidd el, hosszútávon hasznos, amit csinálsz. Amit most megalapozol, annak a jövőben arathatod le a gyümölcsét.

Rák

Fáradtnak érezheted magadat, még az ágyból is alig akarsz kibújni. Ez annak köszönhető, hogy nem találsz motivációt a négy fal között. Pont ezért fontos, hogy összekapd magad és feltöltődj a természetben.

Oroszlán

A véleményed fontos szerepet játszik egy kulcsprojektben, aminek köszönhetően az előléptetéshez is közelebb kerülsz. Ma nincs szükség arra, hogy túlmagyarázd a dolgokat, legyél kiforrott és határozott.

Szűz

Nagyobb szükséged lehet ma a magabiztos kiállásodra, mint az utóbbi időben bármikor. Hidd el, hogy képes vagy a legnagyobb feladattal is megbirkózni, mert így mások is hinni fognak benned. Ez a siker kulcsa.

Mérleg

Lehet, hogy ma alkalmazkodnod kell a főnököd szeszélyes viselkedéséhez. Ha nem akarsz vele vitát, a legjobb, ha azt csinálod, amit mond neked, akkor is, ha holnap már egész mást fog kérni.

Skorpió

Ma nagyon ügyesen tudod megfogalmazni azokat a gondolatokat, amik régóta ott motoszkálnak benned. Akár melóról van szó, akár magánéletről, célszerű kiteríteni a lapjaidat, és őszintén beszélni mindenről.

Nyilas

Óriási hatalom kerül ma a kezedbe azáltal, hogy az emberek odafigyelnek a szavaidra. Ne élj vissza az így kapott befolyással, inkább használd ki, hogy most végre te irányítasz minden téren.

Bak

Úgy érzed sem kedved, sem időd nincs másokkal beszélgetni, legszívesebben visszahúzódnál a csigaházadba. Ha teheted, írj ki magadnak néhány nap szabit és próbálj rájönni, mi okozza ezt a kedvtelenséget.

Vízöntő

Nehezen megy ma a kommunikáció, úgy érezheted, hogy nem vagy képes a gondolataidat szavakba önteni. Esetleg próbálj meg meditálni vagy relaxálni, ez segíthet fókuszálni a teendőidre.

Halak

Annyi infó jut ma a birtokodba, hogy úgy érzed, fulladozol a tudásban. Ha szeretnél tisztább képet kapni, akkor írj listát azokról a dolgokról, amik halaszthatatlanok, így a napod sem tűnik majd végeláthatatlanul hosszúnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.