5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Lesz a hétvégén néhány szerencsés, aki úgy fog visszaemlékezni ezekre a napokra, mint a nyár legjobb pillanataira.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Ez a hétvége néhány csillagjegy számára igencsak kedvezően alakul majd. Lesz, akit a szerelem talál meg, mások plusz pénzhez jutnak, és ez még csak a jéghegy csúcsa!

Bika

Nem lesz okod panaszra a hétvégén, mert egy váratlan szitunak köszönhetően olyan ajánlattal találnak meg, ami felcsillantja a régóta dédelgetett saját vállalkozás reményét. Anyagilag és emberileg is támogatást kapsz, ezért úgy érzed, most minden sínre kerülhet az életedben.

Rák

Egy régi ismerős felbukkanása gyökeresen változtatja meg az életedet. Nem is érted, eddig, hogy nem vetted észre, hogy egymásnak vagytok teremtve. Hidd el, ő is ugyanezt kérdezi magától! Már a hétvégén olyan fogadalmat tehettek magatoknak, amiről azt gondoltad, sosem fog megtörténni.

Nyilas

Eddig abban a hitben voltál, hogy a nagyon vágyott külföldi nyaralásodra nem kerül sor, de az élet úgy hozza, hogy mégis el tudsz menni. Ne agyalj azon, hogy fogod a melót megoldani és azon sem, hogy milyen utazási feltételeknek kell megfelelni, mert a csillagok most neked kedveznek.

Skorpió

A hétvégén szinte szó szerint pénzesőre számíthatsz! Olyan helyről érkezik be egy nagyobb összeg, ahonnan egyáltalán nem számítasz rá. Ráadásul ennek köszönhetően végre megveheted azt, amivel régóta szemezel, de amire eddig sosem tudtál eleget félretenni. Szuper, igaz?

Vízöntő

Semmi kedved elmenni a barátokkal közös programra, mert tudod, hogy az éjszakát is a saját ágyadtól messze kell töltened. Azonban ami szörnyű ötletnek tűnik, egy csapásra megváltozik, mert olyan élményben lehet részed, amire nagy szüksége van a lelkednek. Ez pedig teljes életmódváltásra sarkall.

Mélyülj el még jobban a horoszkópodban:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria fantasztikus esemény hétvége horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!