3 csillagjegy, aki bármikor elárulna másokat, hogy előrejusson

Vannak, akik bármit megtennének azért, hogy előrébb jussanak! Csekkold le, mely csillagjegyekre jellemző ez a leginkább!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki bármikor elárulna másokat, hogy előrejusson

Akadnak olyan emberek, akik, ha a saját érdekük úgy kívánja, bárkit elárulnak. Ők általában az alábbi három csillagjegy születtei közül kerülnek ki, de fontos tudnod, hogy egyáltalán nem mind ilyenek, illetve a többi jegy között is előfordulhat olyan, aki átgázol másokon. Olvasd el, rájuk miért lehet ez jellemzőbb!

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei álmodozók, rendkívül empatikusak, általában nagyon érzékenyek és sokan szeretik őket, mert kellő figyelmet fordítanak másokra. Miért szerepelnek mégis ezen a listán? Azért, mert e csillagjegy szülöttei sokszor túlzottan is alkalmazkodók, gyakran nem fedik fel mások előtt, mi a valódi céljuk, mi az, amit el akarnak érni. Ezt azért teszik, mert szeretnék, ha mindenki szeretné őket. Amikor viszont cselekedni kell, a Halak azonnal megmutatja, valójában mire vágyik, ezt pedig a mit sem sejtő többiek árulásként fogják megélni.

Ikrek

Az Ikrek szülöttekben két személyiség lapul: az egyik kedves, simulékony, a másik viszont sokszor goromba és nincs tekintettel másokra. E csillagjegy szülöttje szereti, ha úgy mennek a dolgok, ahogy azt elképzelte, ezért pedig nem riad vissza az “árulástól” sem. Ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna igaz, amikor azt mondta, kedveli a másikat, az ő gondolkodása teljesen független az érzéseitől. Ha el akar érni valamit, gyakorlatilag bármit megtesz, olyan típus, akinél ő maga szerepel az első helyen. Ezzel nem árt, ha tisztában van mindenki, akinek Ikrek jegyű rokona, barátja vagy párja van.

Oroszlán

Az Oroszlánról sokan úgy gondolják, hogy rendkívül önzetlen, segítőkész, nagylelkű és törődő, ami részben igaz is. Ha azonban valami olyan dologról van szó, amit ő akar megszerezni, mindenki biztos lehet benne, hogy nem fogja átengedni. Ő a király(nő), az van, amit ő mond és kész, ezzel senki nem szállhat vitába. Ezekben a helyzetekben a hozzá közel állók éppen ezért azt érezhetik, szerettük elárulta őket, egyáltalán nincs tekintettel az érzéseikre. Ráadásul beszélni sem könnyű egy Oroszlánnal, mert rendkívül okos és manipulatív, így gyorsan megfordítja a szitut, így a végén a sértett fél fogja hibásnak érezni magát.

Csillagjegyekből sosem elég:

Címkék: árulás átgázol másokon csillagjegy csillagjegyek előrejutás érdek ezotéria halak horoszkóp ikrek oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!