4 csillagjegy, aki utál kapcsolatban élni

A következő csillagjegyek inkább lesznek egyedül boldogok, mint egy kapcsolatban boldogtalanok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki utál kapcsolatban élni

Párkapcsolatban élni igazán felemelő tud lenni, már ha olyan valakivel vagy együtt, akivel tényleg tökéletes a harmónia. A következő csillagjegyek számára azonban sokkal fontosabb a szabadságuk és a saját boldogságuk, mint hogy megalkudjanak egy középszerű kapcsolattal.

Oroszlán

Oroszlánként nagyon domináns személyiség vagy, aki így vagy úgy, de mindig a figyelem középpontjába kerül. Kifejezetten szereted is a rivaldafényt, azt viszont nem, ha valakivel meg kell osztanod – legyen az akár a partnered. Az elbűvölő személyiséged miatt körülötted mindig zsonganak az emberek, egy rakás barátod van, így sokszor még a szükségét sem érzed annak, hogy párkapcsolatot keress. Nem mintha nem vágyakoznál a romantikára, de egy társ kedvéért nem szívesen mondasz le a népszerűségről.

Szűz

Szűzként valódi perfekcionista vagy, és nem elégszel meg a tökéletesnél kevesebbel. Számodra nagyon fontos, hogy a drága idődet valóban értékes dolgokkal töltsd ki, és ebben nem nagyon vagy hajlandó kompromisszumokat kötni. Nem ráz meg túlságosan, ha véget és a kapcsolatod, mert számodra egyébként is a terveid, céljaid megvalósítása a legfontosabb. Egyáltalán nincs könnyű feladata annak, aki meg szeretne felelni az elvárásaidnak. Neked párkapcsolatból is a legjobb kell, és ha nem találod meg a tökéletes partnert, akkor inkább élsz egyedül, mint egy nem ideális kapcsolatban.

Nyilas

Nyilasként nagyra értékeled a szabadságodat, és soha nem engednéd, hogy bárki vagy bármi a szárnyalásod útjába álljon. Nem arról van szó, hogy idegenkednél a szerelemtől vagy a romantikától, de sokkal szívesebben vagy egyedül, mint kapcsolatban egy nem megfelelő emberrel. Neked szinglinek lenni olyan, mint másnak kapcsolatban, akkor tudsz igazán kinyílni, ha nem kell senkihez alkalmazkodnod.

Vízöntők

Vízöntőként nagyon nehezen kötelezed el magad valaki mellett. Nagyon önálló és szabadszellemű vagy, és épp ezért gyakran érzed úgy, hogy egy párkapcsolatban egyszerűen elveszik az egyéniséged. A kapcsolatok számodra sokszor inkább csak felesleges korlátok, amik megakadályoznak a kibontakozásban. Ahhoz, hogy igazán meg tudj valakiben bízni, időre van szükséged, téged nem tud csak úgy magával ragadni a romantika. Nem ritka, hogy szingliként sokkal boldogabbnak érzed magad, mint kapcsolatban.

Csekkold ezeket is:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier párkapcsolat szerelem szingli zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!