A legbosszúállóbb csillagjegyek

Ezek azok a csillagjegyek, akik addig nem nyugszanak, amíg meg nem bosszulják az őt ért sérelmeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legbosszúállóbb csillagjegyek

Jobb, ha kétszer is meggondolod, hogy szembeszállsz-e ezekkel a csillagjegyekkel! Ők ugyanis sértődékenyek, de nem kullognak ám el duzzogva, inkább háborút hirdetnek, és addig nem nyugszanak, amíg bosszút nem állnak azon, aki bántotta őket.

Skorpió

A Skorpiókkal tényleg jobb vigyázni, mivel híresen bosszúálló típusok, ráadásul ők háromszor olyan erővel csapnak le, mint amekkora sérelem érte őket. Veszélyesek, mert szenvedélyesek, érzékenyek, vagyis nagyon hamar és könnyen meg tudnak sértődni, amit viszont nem vállalnak fel nyíltan, magukban őrlődnek és forralják a bosszút. Ráadásul nagyon jó emberismerők és könyörtelenek, semmilyen eszköztől nem riadnak meg, szóval pontosan tudják, hova szúrjanak, hogy az a legjobban fájjon.

Bika

A Bikák keménynek tűnnek, de igazából nagyon is érzékenyek és sértődékenyek, erre pedig pluszban rájön az, hogy nagyon nehezen bocsátanak meg, kifejezetten haragtartó típusok, képesek akár évekig is kattogni egy konfliktuson. És mivel az igazságérzetük is nagy, úgy érzik fairnek, ha a másik visszakapja tőlük a ‘kölcsönt’, és legalább annyira szenved, mint ő. A Skorpióval ellentétben a Bikák viszont nem titkolják a sérelmüket és sosem támadnának hátba senkit.

Rák

A Rákokat gyakran gondolják gyengének, akik senkinek sem tudnának ártani, de a valóságban ez egyáltalán nincs így. Hiperérzékenyek, apróságokon is vérig tudnak sértődni, amit nem közölnek nyíltan, így a környezetük gyakran nem is tud a konfliktusról. A sérelmeiket így képesek egy egész életen át cipelni magukkal, a megfelelő pillanatra várva, hogy bosszút álljanak miatta. A Rák ráadásul sosem sem felejt, még akkor sem, ha bosszút állt, vagy azt mondja, megbocsátott.

Mégtöbb horoszkópot itt találsz:

Címkék: asztrológia bosszú Bosszúálló csillagjegy ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!