3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogatnak június utolsó napjai

Pontosan két nap maradt a hónapból, de mi ez az univerzumnak, ha nem bőven elég idő ahhoz, hogy meglepjen néhány csillagjegyet?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek meglepetést tartogatnak június utolsó napjai

Olyan, mintha hónapok óta tombolna a forróság, pedig a nyár java még hátravan. És néhány meglepetéssel teli nap is a júniusból, legalábbis akkor, ha a következő csillagjegyek közé tartozol. Hogy megkapd, lehet, hogy neked kell majd kezdeményezned, de mindenképpen megéri mozgásba lendülni a hónap utolsó napjain.

Mérleg

Amennyire harmóniára törekszel, annyira szétszórt vagy néha. Ennek köszönhetően viszont elképesztő meglepetésben lesz részed, méghozzá pont a nyaralás előtt. Egészen komoly kis zsebpénzt találsz ugyanis elrejtve egy régi táskádban, ami most újra a kezed ügyébe kerül. Bár így is felkészültél anyagilag a kiruccanásra, de a hirtelen talált összeget fektesd be arra, hogy a nyaraláson kipróbálsz valamit, amire már nagyon régóta vágytál, de eddig nem engedted meg magadnak.

Bak

Évek óta haragban állsz egy nagyon jó barátoddal, ráadásul egyikőtök sem enged az igazából – most viszont megtörik a jég. Te leszel az, aki nyitni fogsz felé, ő pedig meglepően kedvesen fogadja. Megéri kezdeményezned a békülést, mert egy minden szempontból fontos kapcsolatról van szó, ami a jövődben is különleges szerepet tölt majd be az életedben. Nem csak az egyik legjobb barátodat kapod vissza azzal, hogy tisztázzátok a helyzetet, de egy darabot is önmagadból.

Halak

Nálad a meglepetésről nem átvitt értelemben lesz szó, hanem egészen konkrétan. Ami már csak azért is szuper, mert imádsz adni, de legalább ennyire szeretsz kapni is. Június utolsó napjaiban egy nagyon különleges ajándék jut majd el hozzád, amire egyfelől régen vágytál, viszont mindig volt fontosabb, amire költened kellett. Másfelől szimbolikus lépés lesz attól, aki adja… Megsúgjuk, hogy minden, amire ennyire mélyen vágysz, az szépen lassan mind beúszik az életedbe – ez a nyár ugyanis, amennyire eseménytelenül indult, annyira mérföldkő lesz az életedben.

Nézz szét, ha nem találtad volna meg eddig a saját csillagjegyed:

Címkék: ajándék békülés csillagjegy csillagjegyek ezotéria halak horoszkóp június június utolsó napjai kapcsolat kos meglepetés mérleg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

A nagy szerelmekre gyakran mondják, hogy az égben köttettek. Ez pedig nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a horoszkópunkból kiderül az is, hogy összeillünk-e valakivel. A listánkból megtudhatod, érdemes-e randiznod egy Skorpióval!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!