Horoszkóp, Június 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Június 30., Szerda

Kos

Azt kapod ma vissza az emberektől, amit adsz nekik, tehát próbálj meg kedves és segítőkész lenni, mert neked is jól fog esni néhány ilyen gesztus. Sőt, a melóban kifejezetten jó jön majd, hogy valaki az oldaladra áll.

Bika

Hosszú idő után olyan korlátot tudsz magadról lerázni, aminek köszönhetően egy egész új világ nyílik ki előtted. Az egész helyzet annyira feldob, hogy ma úgy érzed, bármire képes vagy.

Ikrek

Ha valami bánt, próbáld meg edzéssel, vagy valamilyen hobbival kiadni magadból ahelyett, hogy végig panaszkodod a napot. Senki nem lesz fogékony a problémáidra, ezért ne hangoztasd őket.

Rák

Túlvállalhatod magad, sőt, az sem kizárt, hogy egy rossz mozdulat miatt meghúzhatod a hátadat. Vigyázz magadra, semmi nem ér annyit, hogy emiatt bármilyen egészségügyi problémád alakuljon ki.

Oroszlán

Ne változtass a nézőpontodon csak azért, hogy kedvezz másoknak. Lehet, hogy ezzel az ő dolgukat megkönnyíted, a sajátod viszont nem, ráadásul hiteltelennek tűnhetsz a főnököd szemében.

Szűz

Ne állj bele se mások vitájába, se drámájába, hagyd, hogy maguk intézzék a dolgaikat. Inkább koncentrálj a saját melódra, mert ma minden figyelmedre szükséged lesz ahhoz, hogy ne kövess el súlyos hibát.

Mérleg

A tegnapi megfigyelés után ma fűt a tettvágy, alig várod, hogy a tettek mezejére lépj. A főnököd is értékelni fogja, hogy ennyire motivált vagy, és olyan ajánlatot tehet, amit érdemes megfontolnod.

Skorpió

Az önbizalmad a tetőfokára hág, úgy érzed, hogy ma bárkivel és bármivel szemben képes vagy felvenni a kesztyűt. A párodnak bejön ez a fajta kisugárzás, talán még arra is megkér, hogy a hálóban is vedd át az irányítást.

Nyilas

Az elméd megbocsátást sugall, de a szíved egyszerűen képtelen engedni. Az egyensúlyt csak akkor tudod ma megtalálni, ha végre döntést hozol abban a bizonyos kérdésben a pasiddal.

Bak

Erős belső indíttatást érzel arra, hogy folyamatosan tájékoztasd a főnöködet egy projekt működéséről. Talán nem kéne mindenről tudnia, így bevédheted magad egy cikis szitutól.

Vízöntő

Egyetlen dolog választ el attól, hogy végre megvalósítsd a legnagyobb álmodat, mégis úgy érzed, hogy ezt nem tudod megugrani. Pedig gondolj bele, már mennyi akadályt legyőztél! Ez semmiség azokhoz képest.

Halak

Nyisd ki a szemedet és nézz körül ma alaposan, mert olyan dráma zajlik körülötted, amiről eddig sejtelmed sem volt. A jó hír az, hogy képes vagy a szitut megoldani, a rossz, hogy ezért nagyon makacsnak kell lenned.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.