Horoszkóp, Július 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 1-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 1., Csütörtök

Kos

Ma kifejezetten sodródsz az árral, nem akarsz semmibe beleállni, egész egyszerűen azért, mert nincs hozzá kedved. Úgy vagy vele, hogy neked is jár egy nap, amikor nincs semmilyen nyomás rajtad.

Bika

A bizonytalanságod ma visszavethet a melóban, pedig semmi okod nincs arra, hogy kételkedj saját magadban. Bárki, aki ezt sugallja feléd, hazudik, szóval tegyél úgy, mintha meg sem hallanád a véleményét.

Ikrek

Olyan döntési helyzetbe kényszerülsz, amit magadtól sosem választottál volna. Valószínűleg pont ezért dobta az élet, mert így kénytelen leszel határozottan kiállni az egyik oldal mellet. Nyugi, jó döntést fogsz hozni.

Rák

Az életed ennél egyszerűbb már nem is lehetne, mégis úgy érzed, hogy nem tudsz kimászni a gödörből. Saját magadnak teremted ezt a szitut, amit már a pasid is kezd megelégelni. lát téged.

Oroszlán

Egy kérdésedre ma nem kapsz egyenes választ, ami azért frusztrál, mert tudod, hogy nem mondanak neked igazat. Akár a melóban, akár otthon történik ez meg, próbáld meg nem túlzottan felvenni a dolgot.

Szűz

Ma késztetést érzel arra, hogy egy kollégádnak magánéleti tanácsot adj, de ő nem lesz vevő az ötletedre. Ne nyomulj, hagyd annyiban a dolgot, ugyanis lehet, hogy nem ismered a pontos részleteket.

Mérleg

Általában szeretsz alaposan mérlegelni egy-egy döntés előtt, de ma kénytelen leszel az ösztönödre hallgatni és az alapján meghozni az ítéletedet. A főnököd szemében nagyot ugrasz ezáltal.

Skorpió

Kissé zavarosnak tűnik ma minden a szemedben, olyan érzésed lesz, mintha egész nap álmodnál. Nyugi, ez csak amiatt van, hogy a szokásosnál is fáradtabb vagy, talán jól jönne néhány nap lazítás.

Nyilas

Napok óta gyötör egy fontos kérdés, és körülbelül percenként gondolod meg magad a témában. Ha ez új munkával kapcsolatos, ne halogasd tovább, mert a bizonytalanságod miatt lemaradhatsz róla.

Bak

Amikor azt hiszed, hogy neked, a világ legalaposabb csillagjegyének nem lehet újat mutatni, akkor jön valaki, és felülírja az elképzelésedet. Pont jókor, mert így olyan oldaladat is megvillanthatod, ami a főnöknek nagyon imponál majd.

Vízöntő

Az érzelmeid ma sokkal stabilabbak, mint alapjáraton, ami a melóban és a pasiddal szemben is jól jön. Ha van bármi félreértés az életedben, arra most könnyedén pontot tudsz tenni, hála ennek a stabilitásnak.

Halak

Összezavar az, hogy ugyanazt a történetet két szemszögből is hallod. Nem tudod, kinek van igaza, és nem is szeretnél döntőbíró lenni a kollégáid között, de ezzel újabb bombát dobhatsz le.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!