3 csillagjegy, akinek a hétvégén minden összejön

Bizony, lesznek olyan szerencsések a hétvégén, akiket a tenyerén hordoz az élet. Csekkold, közöttük vagy-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek a hétvégén minden összejön

A hétvége nemcsak az időjárásban változást, hanem egyes csillagjegyek életében is. Mintha most minden nekik kedvezne: egész egyszerűen bármibe fognak, azt sikerre viszik.

Ikrek

Egy eddig kilátástalannak tűnt helyzetet most olyan könnyedén tudsz megoldani, hogy el sem mered hinni, mekkora mázlista vagy. A szerencséd egész hétvégén kitart, mintha most a sors is kárpótolni szeretne azzal, hogy egyenesbe hozza az életedet.

Nyilas

Lehet, hogy a kapcsolatod az utóbbi időben nem alakult valami rózsásan, de a hétvégén nagy változásokra számíthatsz. A párod végre meghallja, mit akarsz neki mondani, és mindenben próbál a kedvedben járni, ami miatt úgy érzed, te vagy a legszerencsésebb ember a világon.

Vízöntő

Régóta azon dolgozol, hogy végre függetlenedni tudj és elindíthasd a saját vállalkozásodat, ehhez pedig minden kedvez neked a hétvégén. Ha eddig az anyagiakon bukott el a dolog, most ez a helyzet is megoldódik, méghozzá olyan egyszerűen, hogy nem is érted, eddig miért nem jött össze.

Falod a horoszkópokat? Ezeket se hagyd ki:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hétvége horoszkóp minden összejön szerencse zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!