Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Szuperromantikus hétvégének nézel elébe egy sráccal, akit már régen kinéztél magadnak. Ne legyél szégyenlős vele szemben, az a tök jó, hogy előtte nyugodtan lehetsz önmagad.

Párban: A hétvégét egyetlen kulcsszó fogja meghatározni, a megértés. Mindkettőtök részéről szükség lesz empátiára, de ez nem jelenti azt, hogy emiatt fel kell adnotok saját magatokat. Ez új szintre emelheti a kapcsolatotokat.

Bika

Szingli: Önsajnálatban fürdőzöl, amiért a szinglik táborát erősíted, de a barátnőid rávilágítanak arra, hogy ennek egy csomó pozitív előnye is van. Ha már így alakult, úgy döntesz, ki is használod ezeket.

Párban: Egy romantikusnak ígérkező kirándulás felkavarhatja az állóvizet, még az sincs kizárva, hogy a párod megharagszik rád. Szerencsére van egy ügyes trükk, amivel kiengesztelheted, úgy hívják, hogy flört.

Ikrek

Szingli: Változás előtt áll az életedet, de úgy, hogy neked erről sejtelmed sincs. Valaki a háttérben már régóta azon dolgozik, hogy ennek a változásnak részese legyen, engedd közelebb őt magadhoz.

Párban: Úgy érzed, a párod nem oszt meg veled bizonyos infókat. Mielőtt a torkának esnél, inkább kérdezd meg tőle nyíltan, miért viselkedik így, mert simán lehet, hogy a nagy melegben egyszerűen kiment a fejéből.

Rák

Szingli: A randizás nem a te világod, egyszerűen eleged van abból, hogy mindig ugyanazokkal a klisékkel találod magad szemközt. Talán a hétvégén adódik valaki, akinek új ötletei lesznek.

Párban: Rábukkantok egy olyan párra, aki hozzátok hasonlóan minden kalandban benne van. Az új ismertség és a hasonló gondolkodásmód egészen felvillanyoz benneteket, nincs kizárva, hogy már nyaralást is közösen terveztek.

Oroszlán

Szingli: Túlterheltnek érzed a gondolataid, ezért a hétvégén eszedbe sem fog jutni a randizás. Az egyetlen, akivel minőségi időt akarsz majd tölteni, az te magad leszel.

Párban: A pasid nem gondolatolvasó, ahogy te sem vagy az, szóval, ha problémátok van, ideje nyílt lapokkal játszani. Az őszinte beszélgetés állandó halogatása csak még inkább ellenetek játszik.

Szűz

Szingli: Ugyan a saját szerelmi életed is romokban hever, most a legjobb barátod szeretné alaposan kisírni magát a válladon. Ha kicsit is vonzódsz ehhez az illetőhöz, próbáld meg nem letámadni az érzéseiddel.

Párban: A pasid már házasságról és gyerekről beszél, de úgy érzed, te erre még nem állsz készen. Akár tényleg így van, akár csak a félelem beszél belőled, egy meghitt kiránduláson ezt is elmondhatod neki.

Mérleg

Szingli: Úgy döntesz, új oldalról közelíted meg a randizás fogalmát. Bár az ötleted elsőre bizarrnak tűnik majd mások szemében, téged fog igazolni, mert ettől sokkal érdekesebbnek fogsz tűnni.

Párban: A hétvégén nagyon is működni fog a kémia, alig tudjátok majd levenni egymásról a kezeteket. Azért szakítsatok arra is időt, hogy a lényeges kérdéseket megdumáljátok, mert így lesz egyensúly.

Skorpió

Szingli: A hétvégén a pasivadászat másodlagossá válik, most inkább saját magadra fókuszálsz. Nincs ezzel semmi baj, így legalább kellőképp feltöltődsz és később magabiztosabban tudsz nyitni mások felé.

Párban: A párod valamiért neheztel rád, ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy kiengeszteld. A legjobb, hogy ezek végül olyan élményt jelentenek majd, amire sok év múlva is szívesen emlékszel vissza.

Nyilas

Szingli: Ha hívnak, menj! Bármilyen programmal is találnak meg a barátaid a hétvégén, ne mondj nemet, mert a sors most neked kedvez, és nem tudhatod, kit sodor az utadba.

Párban: Rajtad a sor, hogy bevesd minden tudásod, és újra magadba bolondítsd a párodat. Bármilyen trükkhöz folyamodsz, az most nagyon romantikusra sikerül és újra felszítja a lángot. Sőt, akár előrelépést is hozhat.

Bak

Szingli: Valaki teljesen levesz a lábadról az online térben, de félsz, hogy élőben esetleg csalódást okoz. Ha nem találkozol vele, akkor sosem tudhatod meg, igaz? Adj neki egy esélyt.

Párban: Harmónia uralja a hétvégéteket, akár otthon töltitek, akár a város zajától távol. Ha az utóbbira voksoltok, érdemes néhány romantikus helyszínt is felkeresni, mert felélesztheti a lángot.

Vízöntő

Szingli: Túl rövid az idő ahhoz, hogy olyan srácra és randira pazarold, ami eleve kudarcra van ítélve. Legyél határozott és vess neki véget akár 10 perc után is, ha úgy érzed, nem ő lesz a befutó.

Párban: Egy új helyszín felfedezése a kapcsolatotokba is újdonságot hozhat. A változás rátok fér, hiszen régi motorosként már minden túl kiszámítható, és mondjuk ki, picit unalmas köztetek.

Halak

Szingli: Emeld a tétet és nyugodt szívvel menj bele néhány flörtbe, mert ezek jobb kedvre derítenek, és egyébként sem kell őket véresen komolyan venni. Hát nem pont erről szól a nyár?

Párban: Az unalom az utóbbi időben bevette magát közétek, ezért szükség van új ingerekre ahhoz, hogy változás történjen. Ha nem tudtok semmi olyat kitalálni, ami ezt segítené, talán nem is vagytok egymáshoz valók.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.