A horoszkópjuk szerint is válni fog Harry herceg és Meghan Markle?

Rengetegen azt jósolják, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága nem lesz tartós! Íme, mit mond erről a horoszkópjuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A horoszkópjuk szerint is válni fog Harry herceg és Meghan Markle?

Amióta Harry herceg és Meghan Markle összejöttek, lényegében mindenki a kapcsolatukkal van elfoglalva. Sokan imádják őket, és annak drukkolnak, hogy életük végéig együtt maradjanak, de még ennél is többen vannak olyanok, akik azt remélik, mielőbb szakítanak. A kapcsolatuk kimenetelét persze nem lehet pontosan megjósolni, hiszen az, hogy együtt maradnak-e vagy szakítanak, az a személyes akarat kérdése. Viszont a csillagjegyük és a bolygók állása igenis befolyásolhatja a kapcsolatuk alakulását. Nézd csak!

Oroszlán és Szűz, a ritka párosítás

Meghan 1981. augusztus 4-én született, vagyis Oroszlán a csillagjegye. Ezt a jegyet a szenvedély, nyitottság, barátságosság jellemzi, aki ugyanakkor gyakran bizonytalan, sokat agyal azon, vajon mit gondolnak róla mások. Könnyen belelkesedik, de a legapróbb nehézség is hamar le tudja taglózni. Imád a középpontban lenni, akkor érzi jól magát, ha mindenki rá figyel, de ha igazán szeret valakit, nagyon odaadó tud lenni.

Harry 1984. szeptember 15-én született a Szűz jegyében. Ez a jegy gyakorlatias, logikus gondolkodású, nyugodt, plusz zseniális a problémamegoldó képessége. Mindene a család, támogató és odaadó szülő és társ, igaz nem kicsit maximalista és kritikus. Benne is rengeteg mély érzelem és szenvedély van, ám ezeket nem szereti kimutatni, főleg nem nagy nyilvánosság előtt.

Az Oroszlán-Szűz párosítás rendkívül ritka, mivel elsőre úgy tűnhet, hogy merőben eltérő személyiségekről van szó. De a gyakorlatban sokkal jobban működnek együtt, mint azt elsőre bárki gondolná! Egyrészt mert mindkettőjük a végletekig hűséges típus, ha egyszer elköteleződnek valaki mellett, az náluk egy egész életre szól. Így a kölcsönös nyugalmat, érzelmi biztonságot nyújtják egymásnak. Másrészt ki is egészítik egymást, vagyis a Szüzek szívesen támogatják az Oroszlánokat a háttérből, ha épp figyelemre vágynak, és ott vannak nekik, ha biztatni vagy támogatni kell őket. De fordítva is igaz, az Oroszlánoknak sikerül a Szüzeket kimozdítaniuk a komfortzónájukból, nyitottabbá és rugalmasabbá válnak mellettük.

A kínai horoszkóp is stimmel

Meghan a Kakas évében, Harry pedig a Patkány évében született a kínai horoszkóp szerint. És képzeld, a Kakasok és a Patkányok gyakran esnek szerelembe, hiszen mindketten szeretnek szórakozni, társaságkedvelők, családcentrikusak, plusz kiegészítik egymást, mivel a Kakasok irányítóak, céltudatosak és határozottak, a Patkányok viszont zseniálisan alkalmazkodnak és rendkívül okosak.

Ritka együttállások

Képzeld, Harry (Bak) és Meghan (Rák) aszecendense fedi egymást, ami nagyon-nagyon ritka! Ez azt jelenti, hogy pontosan ugyanazt kapják a másiktól, amire szükségük van, maximálisan kiegészítik egymást és tökéletes köztük a harmónia. Az aszcendenseik alapján brutál erős és kitartó kapcsolat lehet köztük, mivel ragaszkodnak egymáshoz, kitartanak egymás mellett és mindenben támogatják a másikat. Ráadásul Harry Vénusza és Meghan Jupitere egy jegyben áll, ami nagyon pozitív bolygóállás, jó házasságot jelez, ami őszinte szerelmen alapszik.

Összességében tehát inkább azoknak lesz igaza, akik arra tippelnek, Harry és Meghan házassága őszinte, mély szerelem és szeretet van köztük, és nagyon sokáig kitartanak majd!

Ha olvasnál még a királyi családról:

Címkék: csillagjegy harry herceg házassság horoszkóp meghan markle válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

A nagy szerelmekre gyakran mondják, hogy az égben köttettek. Ez pedig nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a horoszkópunkból kiderül az is, hogy összeillünk-e valakivel. A listánkból megtudhatod, érdemes-e randiznod egy Skorpióval!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!