Horoszkóp, Július 5., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 5., Hétfő

Kos

Lehetőséget kapsz arra, hogy olyan helyzetben bizonyíts, ami egyáltalán nem áll hozzád közel. Nemcsak, hogy megugrod a lécet, de olyan magasra állítod fel, hogy a kollégáid is csak pislogni fognak rajta.

Bika

Általában mindig másokra gondolsz elsőnek magad helyett, de itt lenne az ideje, hogy végre önmagaddal is foglalkozz picit, különben a nap végére teljesen lemerülhet az energiaszinted.

Ikrek

Valaki az útmutatásodat kéri, és te boldogan sietsz a segítségére. Büszkeséggel tölt el, hogy pont téged kérdeztek a témában, ami újfajta lendületet ad, és még azon is elgondolkozol, hogy talán tanácsadással kellene foglalkoznod.

Rák

Egy ismerősöd üzleti javaslattal állhat elő, amin komolyan elgondolkozol. A melóra sem tudsz koncentrálni, mert egész nap az fog járni a fejedben, mi lenne, ha igent mondanál neki.

Oroszlán

Túl öreg vagy már ahhoz, hogy azon aggódj, mások mit gondolnak rólad. Csak saját magadnak kell megfelelned, úgyhogy végre vesd le magadról ezt a béklyót és próbálj meg önfeledt lenni.

Szűz

Ma ki kell állnod egy olyan döntés mellett, amivel nem feltétlenül érzel 100%-ig magadénak, de ez a kisebbik rossz. Ne agyalj azon, hogy miért alakultak így a feladataid, inkább végezd el őket, hogy minél hamarabb elfelejthesd az egészet.

Mérleg

Érdektelenség vehet ma erőt rajtad, kicsit úgy érzed, most minden mindegy. Szerencséd van, mert ez a nap tökéletesen megfelel arra, hogy elengedd az aggodalmaid, szóval használd ki!

Skorpió

Ma nagyon felszívod magad és nem fog érdekelni, hogy kin kell átgázolnod azért, hogy elérd a céljaidat. Szuper, hogy ilyen határozott vagy, de azért vigyázz, hogy ne bántsd meg a kollégáidat.

Nyilas

Ma a családod vagy a kapcsolatod felülírja a melót. Olyan dolgokkal leszel elfoglalva, amik régóta megoldásra várnak, de senki nem akar velük foglalkozni, így rád marad az intézkedés.

Bak

Nem félsz az ismeretlentől, mégis megijedsz, amikor a főnököd egy egészen új munkakörrel akarja bővíteni a feladataidat. Alaposan gondold át, hogy megéri-e neked, még akkor is, ha plusz pénzzel járna.

Vízöntő

Kissé elveszettnek érzed ma magad, de talán csak azért, mert már nagyon rád férne a pihenés. Ha tudod, hosszabbítsd meg a hétvégét még ezzel a nappal, de még jobb lenne, ha kicsit huzamosabban is pihennél.

Halak

Abszolút a mának élsz, nem érdekel, hogy a tetteid milyen következményekkel járnak holnap, csak az számít, hogy ma minden stimmeljen. Az a szerencséd, hogy a végeredmény lenyűgöző, mert azért a főnököd így sem lesz elragadtatva.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!