3 csillagjegy, aki szinte mindig rossz melót választ

Ők azok a csillagjegyek, akik képesek akár éveken keresztül is olyat csinálni, amit amúgy utálnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki szinte mindig rossz melót választ

Vannak olyan típusok, akik gondolnak egyet, és lazán felmondanak, ha nem tetszik nekik valami vagy új kihívásokra vágynak. Ez a három csillagjegy viszont akkor sem mozdul egy könnyen, ha már minden pillanatát gyűlöli a munkájának.

Bika

A Bikák a kényelemre hajtanak, és ez nincs másképp melófronton sem, sőt! Mindent precízen megcsinálnak, de pont annyi energiát és időt tesznek bele, mint amennyi feltétlenül szükséges, nem többet. Épp ezért hajlamosak olyan munkákat vállalni, amik könnyűek, nyugisak, amikben otthonosan mozognak, még akkor is, ha ez kevesebb pénzt jelent. Pedig ennek a csillagjegynek hosszútávon az a lehető legrosszabb, ha rutinná, unalmassá válik a meló. Igenis szüksége van a kihívásokra és a pörgésre ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, még akkor is, ha ez kényelmetlenséggel jár is néha!

Mérleg

A Mérleg igazi csapatjátékos, és emellett nagyon jó vezető, viszont az érdekeit nem igazán tudja érvényesíteni. Olyan szinten konfliktuskerülő, hogy még a legalapvetőbb dolgokban sem szeret konfrontálódni. Így ő az, aki igent mond egy haver béna melóajánlatára, csak hogy ne sértse meg, vagy elvállal minden túlórát és plusz feladatot, pedig minden porcikája tiltakozik ellene, és tuti, hogy ő az utolsó, aki elmegy szabira, vagy aki fizetésemelést kér, mert nem szeret a főnökével ilyenekről beszélni. Inkább magában őrlődik, és az utolsó utáni pillanatig tűr, csak hogy a környezetében ne legyen feszkó.

Halak

A Halak egyik legrosszabb tulajdonsága az, hogy borzasztóan kishitű magával szemben. Épp ezért mindig alulpozicionálja magát, nem mer valóban érdekes, kihívásokkal teli melókra jelentkezni, mert már előre elkönyveli, hogy arra ő úgysem alkalmas, úgysem vennék fel, és ha mégis behívnák állásinterjúra, úgyis csak beégetné magát. Ugyanebből az okból nehezen is vált, nem mer kockáztatni, inkább elviseli a rossz munkakörülményeket, a kevés fizut, vagy borzalmas főnököt, mert attól fél, még ilyet sem találna helyette.

Fogadjunk, ennyi horoszkóppal még nem éred be!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!