3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a héten

Ha a szerencsések között vagy, nyisd a pénztárcádat, mert jó kis pluszra számíthatsz a napokban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut a héten

Jól jönne egy kis extra zseton? Ha a következő három csillagjegy egyikébe tartozol, akkor mázlid van, mert szép kis summa fogja ütni a markodat, de ha ránk hallgatsz, nem költöd el azonnal az utolsó fillérig.

Ikrek

Rég lemondtál arról, hogy egy korábbi kölcsönt behajts, de most kérned sem kell, az összeg magától fog visszaérkezni sűrű bocsánatkérések közepette. A legjobbat akkor teszed vele, ha nem szórod el rögtön, mert a hónap vége még messze van, és ki tudja, milyen költségeid merülnek fel addig.

Szűz

Úgy tűnik, hogy a mázlifaktorod most mindenki másénál jobban működik, valószínűleg egy fogadás vagy játék szerencsés nyertese leszel. El sem akarod majd hinni, hogy ez veled történik, de a pillanatnyi sokk után máris a shoppingoláson fog járni az eszed. Csak óvatosan a túlzott költekezéssel!

Bak

A melóhelyedről érkezik váratlan összeg, a főnököd ezzel szeretné kifejezni, hogy mennyire elégedett a munkáddal. Ne akadékoskodj, hogy erre nincs szükség, mert annyit talpaltál már, hogy igenis megérdemled, ahogyan azt is, hogy valami szuper dologba fektesd, ami hosszútávon örömet okoz.

Horoszkópból sosem elég:

Címkék: asztrológia bevétel csillagjegy ezotéria horoszkóp pénz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!