Horoszkóp, Július 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 7., Szerda

Kos

Ma úgy érezheted, hogy nem vagy a helyzet magaslatán. Állj picit hátrébb és tekints magadra kicsit tágabb perspektívából, mert sokkal tisztább képet kapsz arról, hol akadtál el.

Bika

Szükséged lesz ma a zsonglőr képességeidre, mert mind az idővel, mind a feladatokkal hadilábon fogsz állni. Ha nem akarod a melót hazavinni, akkor priorizálj, így megúszhatod a túlórát.

Ikrek

Az a benyomásod, hogy ma az egész világ összeesküdött ellened, de nyugi, szó sincs róla. Egyszerűen csak picit több türelemre lesz ahhoz szükséged, hogy irányítani tudd a dolgokat.

Rák

Dőlnek belőled az ötletek, egyik remek dolog a másik után pattan ki a fejedből. A főnököd odáig lesz érte, hogy ennyire termékeny vagy, és olyan ajánlatot tehet neked, amire már régóta vártál.

Oroszlán

Rád nem jellemző módon nagy hibát véthetsz, ami miatt kellemetlen szituba kerülhetsz. Szerencsére pontosan tudod, hol csúsztál el, úgyhogy könnyen kijavíthatod az okozott galibát.

Szűz

Nagy szükség lesz ma a nyitottságodra, mert olyan dolog történhet a magánéletedben, amire nem számítasz. Fontos, hogy ne ítélkezz, és hallgass meg minden oldalt, csak így tudsz segíteni másoknak.

Mérleg

Ha valamit nem gondolsz komolyan, akkor inkább ne mondd ki, máskülönben ma elég ciki szituval kell szembenézned. Az sem árt, ha másokra is figyelsz és nem csak a saját célodat kergeted vakon.

Skorpió

Valószínűleg túlóráznod kell ma, amit a pasid nem néz jó szemmel, sőt, akár ultimátumot is adhat, hogy ő vagy a munka. Ne kapd fel a vizet, próbáld okosan átgondolni a helyzetet, mert lehet, hogy igaza van.

Nyilas

Fáradtság fog ma erőt venni rajtad, amit mértéktelen mennyiségű koffeinfogyasztással sem tudsz kiküszöbölni. Ha lehet, próbálj meg a hét második felében szabira menni, mert szükséged van a feltöltődésre.

Bak

Váratlan kérdés merül fel a melóban, amit a főnököd veled akar kivesézni. Nyugi, csak arról van szó, hogy a főnököd értékeli a tehetségedet és benned, meg a józan ítélőképességedben látja a megoldás kulcsát.

Vízöntő

Akaratodon kívül vitába keveredhetsz, ami az egész napodra kihat, emiatt otthon is frusztrált leszel. Próbáld meg nem a pasidon leverni az érzést, mert az egyáltalán nem segít a kapcsolatotok fejlődésében.

Halak

A túl makacs hozzáállás ma nem visz előrébb, ezt a saját károdon tanulod meg. Szerencsére tudod, hogyan válts át a toleránsabb énedre, amit a környezeted is díjazni fog.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!