Csillagjegyek, akik a legkisebb dolgoknak is szívből örülnek

Ezeket a csillagjegyeket tényleg minden apróság boldoggá tudja tenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik a legkisebb dolgoknak is szívből örülnek

Nekik nincs szükségük drága cuccokra, hatalmas gesztusokra, luxusutazásokra! Ezek a csillagjegyek már egy kis figyelmességnek, egy szép tájnak, egy finom kajának is tudnak örülni.

Bika

A Bikák többek között arról is híresek, hogy imádják a luxust és a szép holmikat. Ez egyfelől igaz, de az korántsem, hogy csakis a drága élmények és cuccok tudnák felvillanyozni őket. Ez a csillagjegy legalább annyira értékeli az élet apró örömeit is! Boldog, ha egy jót ehet, ha a barátaival beszélgethet, de egy jó film vagy egy mesés naplemente is boldoggá teszi.

Ikrek

Az Ikreknél nincs lelkesebb csillagjegy! Tényleg minden érdekli, és mindennek örül, ami új élmény, új tapasztalat számára. Őt a legkönnyebb boldoggá tenni, hiszen szinte mindegy, mit kap, magának az ajándékozásnak örül. De az is totál feldobja, ha hosszú idő után sikerül valamit megcsinálnia, vagy új dolgot tanulhat, de a non plus ultra nála, ha valaki rámosolyog vagy megdicséri valami miatt.

Rák

A Rákoknak nincsenek nagy igényeik, nekik tényleg elég annyi, hogy a családjukkal, szerelmükkel, barátaikkal lehetnek. Egy Rák akkor boldog, ha egy fárasztó nap után együtt vacsorázhat a szeretteivel, ha a legjobb barátnője őt hívja fel bánatában, vagy ha azt látja, hogy az ajándék, amit vett, tetszik a másiknak. Ha van kiről gondoskodnia és van kivel megosztania az apró örömöket, minden tökéletes.

Halak

A Halak a legszenzitívebb jegy, tele van érzelmekkel, és könnyen át is veszi mások érzéseit, hangulatát. Emiatt pontosan tudja, hogy nagyon sok szomorúság és szörnyűség van a világban, így tudatosan keresi a pozitív élményeket, szépséget, vidámságot. Igyekszik mindenben helyzetben és mindenkiben megtalálni a jót, azt, amit értékelhet, és ami inspirálhatja.

Csekkold le, ezeken a listákon vajon szerepel-e a te csillagjegyed!

Címkék: ajándék apró dolog asztrológia boldoggá tesz boldogság csillagjegy ennek örülnek a csillagjegyek ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

A nagy szerelmekre gyakran mondják, hogy az égben köttettek. Ez pedig nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a horoszkópunkból kiderül az is, hogy összeillünk-e valakivel. A listánkból megtudhatod, érdemes-e randiznod egy Skorpióval!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!