Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egy jó beszélgetőpartnerre tehetsz szert, akivel megértitek egymást. Ne csodálkozz, ha a nap végén azt érzed, beleestél a pasiba, ugyanis tényleg tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Párban: Egy ideje már a továbblépés gondolata foglalkoztat, csak azt nem tudod, hogy ezt egyedül kell-e meglépned, vagy a pároddal. A hétvégét szánd arra, hogy átgondolod a közös életeteket.

Bika

Szingli: Lehet, hogy te már készen állsz egy új kapcsolatra, de ne támadd le az embereket az első randin a 10 éves terveddel. Legyél türelmes, hagyd, hogy a randipartnered megnyíljon előtted.

Párban: A héten talán picit kevesebb időt tudtatok együtt tölteni, ezért mindketten ki vagytok éhezve a figyelemre. Nem véletlen, hogy még nyilvános helyen sem tudjátok majd levenni egymásról a kezeteket.

Ikrek

Szingli: Nem könnyű azt mondanod valakinek, hogy nem szeretnéd megismerni, de ez még mindig a jobbik eset. Ne bolondítsd azt, akivel tudod, hogy nem fogsz összejönni.

Párban: Mindent próbálsz egyedül megoldani és észre sem veszed, hogy a barátod csak arra vár, hogy segíthessen neked. Támaszkodj rá nyugodtan, hogy bizonyítani tudja, jó párost alkottok együtt.

Rák

Szingli: Rájössz, hogy csak az segíthet párt találni, ha pontosan megfogalmazod, mit is vársz egy pasitól. Így a hétvégi randik is egészen más megvilágításba kerülnek majd.

Párban: Egy kisebb probléma akkora galibát okozhat köztetek, hogy már abban sem vagy biztos, szeretnéd-e vele folytatni. A legjobb lenne, ha elvonulnátok egy nyugis helyre, és felelevenítenétek, miért szerettetek egymásba.

Oroszlán

Szingli: Gondtalanul veted bele magad a randizásba, a sok flört teljesen felvillanyoz, de egyúttal a fejedbe is száll, és elszalaszthatod azt, aki igazán a te embered lenne. Légy résen!

Párban: Úgy egymásba lesztek a hétvégén bolondulva, mint a kapcsolatotok kezdetén. Talán a nyár van rátok ilyen hatással, de használjátok ki a romantikus perceket, amíg tartanak.

Szűz

Szingli: Kissé kiszolgáltatottnak érezheted magad egy randin, de pont az a szép az egészben, hogy nem kell végig ülnöd. Ha nem érzed jól magad, egyszerűen zárd le a dolgokat és inkább igyál egyet a csajokkal.

Párban: A párod olyan tisztelettudóan viselkedik veled, hogy azt gondolod, talán kicserélték. Nyugi, csak azért akar ennyire a kedvedben járni, mert nagy meglepetéssel készül és izgatott miatta.

Mérleg

Szingli: A hétvége a feltöltődés jegyében zajlik majd, a randik sokadlagossá válnak az életedben. Szükséged van a pihenésre, szóval pakolj össze, és vedd az irányt valami csendes vidék felé a barátnőiddel.

Párban: A kapcsolatotok a hétvégén szintet lép, végre eljuttok arra a pontra, amikor már nagyban gondolkodtok, házasságról, gyerekről, közös lakásról. Nyugi, nem kell semmit elkapkodni, szóval csak lazán.

Skorpió

Szingli: Mozgalmas heted volt, úgyhogy úgy vagy vele, ez a hétvége most csak a tiéd. A számításaidat egyedül a családod húzhatja keresztül, akik mindenáron közös programot szeretnének veled. Egy-két órát kibírsz!

Párban: Az esős hétvége a négy fal közé zár titeket, de nem estek kétségbe. Közös programokból odabent sem lesz hiány, társas, sorozatok, közös főzés… Mindketten élvezni fogjátok a bezártságot.

Nyilas

Szingli: Friss energia ölel körbe, aminek hála egy bizonyos illető felfigyel rá. Régóta vártál már arra, hogy hátha észrevesz, szóval ne szúrd el most azzal, hogy ráveted magad. Türelem!

Párban: Bal lábbal kelhetsz fel, ami egészen rossz hír a párodnak, mert rajta akarod levezetni a feszültségedet. A legjobb az lenne, ha egy nagy túra keretében alaposan kifárasztanád magad,

Bak

Szingli: Az egyik randipartnered rosszul viseli az elutasításodat és kígyót békát kiabál rád. Ne foglalkozz a kritikával, mindketten tudjátok, hogy csak a csalódottság beszél belőle.

Párban: A hétvége egy kisebb vitával indulhat, de ez pont elég ahhoz, hogy megkeserítse a pihenőidőt. Próbáljátok meg mielőbb tisztázni a dolgokat, máskülönben a stressz felőröli a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Szingli: Egyik program éri a másikat, a hétvégén a szórakozásé a főszerep. Bármennyire is jól érzed azonban magad, a kisördög azt súgja, hogy sokkal jobb lenne minden, ha nem egyedül élveznéd.

Párban: Új emberekkel ismerkedhettek meg egy kirándulás alatt, ez pedig izgalmassá teszi a hétvégéteket. Azonban vigyázzatok, ne nyíljatok meg túl hamar, mert nem tudhatjátok, kibe botlottatok.

Halak

Szingli: Valami rábír arra, hogy végre életmódot válts, ezért az egészségedre fogsz fókuszálni egész hétvégén. Ez még kapóra is jön, mert a kiegyensúlyozottságodra ehhez mindenképpen szükséged lesz.

Párban: Hoppá, a hétvége a csillagok szerint igazán füllednek ígérkezik, és nem csak az esős, párás idő miatt… Mintha friss nászutasok lennétek, képtelenek lesztek betelni a másikkal és az egész hétvégét ágyban töltitek.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!