4 csillagjegy, aki mindenen megsértődik

Ezek a jegyek átlag feletti érzékenységgel rendelkeznek, mély lelkük miatt pedig sokkal sebezhetőbbek, sértődősebbek. Tudd meg, kik ők!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki mindenen megsértődik

Vannak olyan csillagjegyek, akik sokkal mélyebb érzésűek, extra érzékenyek, ez pedig nagyon sebezhetővé tesz őket. Egyszerűen mindent magukra vesznek, megsértődnek, megbántódnak, ezért komoly odafigyelést és sok-sok szeretetet, empátiát igényelnek. Nézd meg, kik ők!

Bika

Bikaként alapvetően nyugis és kedves vagy, a legtöbben kenyérre tudnak kenni. Ha azonban valaki valamilyen kritikát fogalmaz meg veled szemben, szinte mindegy, hogy ezt mennyire tapintatosan teszi, te tutira totál kiborulsz. Egyszerűen nem bírod ugyanis elviselni, ha valaki szóvá tesz neked valamit, azonnal besértődsz, egész nap duzzogsz és akár napokig nem szólsz a másikhoz. De tényleg ez erre a jó megoldás? Légy egy kicsit konstruktívabb, a másik nem akar rosszat neked!

Rák

Olyan érzékeny vagy, hogy a legtöbb ember úgy érzi magát a közeledben, mint elefánt a porcelánboltban. Mindenki igyekszik a kedvedben járni, örömet szerezni, ám így is előfordulhatnak kisebb-nagyobb nézeteltérések, konfliktusok. Sajnos ezeket nagyon rosszul kezeled, ha a másik nem ért veled egyet, személyes támadásnak veszed és nagyon, de nagyon megsértődsz. Biztos vagy benne, hogy ilyenkor neked van igazad?

Skorpió

Bár erős vagy, számító és manipulatív, extra érzékeny és érzelmes is. Ebben rejlik a veszélyességed! Sajnos nagyon könnyű megbántani, már azelőtt besértődsz, hogy a másik igazán kifejthette volna az adott dologgal kapcsolatban a véleményét. Ráadásul ilyenkor gyakorlatilag bosszút esküszöl, azonnal támadásba kezdesz és szándékosan ejtesz sebeket a másik szívén. Talán legközelebb egy picit higgadj le és gondold át a dolgokat mielőtt cselekszel!

Halak

A fejedben egy idilli világban élsz, rengeteget álmodozol, a képzeletednek semmi sem szabhat határt. Tele vagy érzésekkel, mindenkinél jobban tudsz szeretni, viszont sokszor azt érzed, visszaélnek ezzel, megbántanak, megsértenek. Ennek az az oka, hogy a kommunikáció viszont nem igazán az erősséged, elvárod, hogy a környezeted afféle gondolatolvasóként mindig tudja, mi bánt téged. Legyél velük egy picit konkrétabb, sajnos nem látnak bele a fejedbe!

Ne hagyd ki ezeket sem:

Címkék: asztrológia bika csillagjegy halak horoszkóp rák sértődés skorpió zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!