Ezek a csillagjegyek imádják a drámát

Előre szólunk: a következő négy csillagjeggyel jobb nem ujjat húzni, mert imádják, ha drámázhatnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek imádják a drámát

Az alábbi csillagjegyek igazi bajkeverők: elvárják, hogy mindig mindenki a kedvükre tegyen, és ha valami mégsem úgy alakul, ahogy azt ők szeretnék, pillanatok alatt drámakirálynővé változnak.

Kos

Kosként élsz-halsz a drámáért. Mindig mindenhol jelen kell lenned és elvárod, hogy mindenki tisztelje a véleményedet. Szereted magadról azt gondolni, hogy különleges vagy, ami miatt úgy gondolod, hogy másoknak igenis fel kéne rád nézniük. Azt utálod a legjobban, ha az emberek rossz érzéseket akarnak benned kelteni, miközben te nem akarsz mást, csak élvezni az életet. Az ilyen helyzetekben könnyen ki tudsz jönni a sodrodból és megmutatod a környezetednek, milyen nagyon jól értesz a drámához.

Ikrek

Ikrekként belőled akkor jön ki igazán a gonoszság, ha azok, akiket szeretsz, nem úgy viselkednek, ahogyan te szeretnéd. Mivel Ikrekként az érzelmek nagy szerepet játszanak az életedben, ilyenkor igazi dráma queen válik belőled. Ha pedig a barátaid megpróbálják felhívni a figyelmedet egy-egy tévedésedre, akkor azonnal jégkirálynővé változol, és utálatosan kezdesz velük viselkedni. Persze akik közel állnak hozzád, tudják, hogy valójában egyáltalán nem vagy te rossz ember, csak az indulataidat tudod nehezen kordában tartani.

Oroszlán

Oroszlánként te is ízig-vérig drámakirálynő vagy. Muszáj folyamatosan a figyelem középpontjában állnod, és ha valaki ki akar túrni a reflektorfényből, akkor képes vagy igazi vadállattá változni. Hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha tényleg te lennél a dzsungel királya, mindennek úgy kell történnie, ahogyan azt te szeretnéd. Ez a viselkedésed gyakran feladja a leckét az embereknek, és sokan inkább nem is mernek megközelíteni téged. Csak azok tudnak igazán jól kezelni, akiknek erősek az idegeik.

Skorpió

Skorpióként te is elvárod, hogy a dolgok mindig úgy alakuljanak, ahogy te azt elképzeled. Ha azt látod, hogy mások nem tisztelnek eléggé, nem félsz belecsapni a dráma közepébe. Ami a szíveden, az a szádon – egyszerűen képtelen vagy megállj parancsolni magadnak, mindig elmondod a véleményedet, nem törődve azzal sem, hogy az esetleg más számára bántó lehet. Szükséged van az állandó figyelemre, és ha ezt valaki nem adja meg neked, az felkészülhet a legrosszabbra.

Ismerd meg még jobban magad:

Címkék: asztrológia csillagjegy drámakirálynők ezotéria horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!