Csillagjegyek, akiknek hihetetlenül könnyen megy a beilleszkedés

Vannak, akik nem szívesen mondanak igent olyan programokra, ahol csupa ismeretlen ember veszi majd őket körül, ám mások egyszerűen lubickolnak az ilyen helyzetekben és azonnal barátságokat kötnek. És hogy kiből válik a társaság középpontja? Az a horoszkópunkból derül ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akiknek hihetetlenül könnyen megy a beilleszkedés

Míg a Halak, a Vízöntők vagy a Szüzek szégyenlősebbek, zárkózottabbak (ezért általában nehezebben oldódnak fel olyan emberek között, akiket nem ismernek), addig akadnak olyan csillagjegyek, akiknek a beilleszkedés és a barátkozás mondhatni a vérükben van. Ők azok, akik egyszerűen mágnesként vonzanak magukhoz mindenkit, akivel csak összehozza őket a sors. Úgyhogy ne csodálkozz, ha azonnal a bűvkörébe kerülsz az alábbi csillagjegyeknek! Ha pedig megtalálod magad a listán, akkor már biztosan érteni fogod, miért is neked van a legszélesebb ismeretségi köröd a barátaid között.

Mérleg

A lista legtetején nem állhat más, mint a Mérleg, hiszen a csillagjegy szülöttei rendkívül szociális, szerethető emberek. Ráadásul senkinek sincs zsúfoltabb a naptárja, mint nekik, egyáltalán nem szívesen ülnek otthon. Ha valakinek, hát nekik egyáltalán nem vonzó opció egy nyugis hét! Mivel gyakorlatilag egy csettintésre megkedveli őket mindenki, szinte a kisujjukat sem kell megmozdítaniuk, ha be akarnak illeszkedni egy új társaságba. Hidd el, ha egy Mérleggel találkozol, barátság lesz első látásra.

Nyilas

A Mérlegekhez hasonlóan a Nyilasok is bárhol könnyedén a középpontba kerülnek, méghozzá azért, mert az ellenállhatatlan pozitivitásukkal és a szédületes humorukkal akárkit magukhoz láncolnak egy társaságban. Ha a nevetés valóban fertőző, akkor a Nyilasok igazi szuperterjesztői a kacagtató perceknek. Egyszerűen lehetetlen lenne unatkozni vagy szomorkodni a közelükben és mesterei az izgalmas témákról szóló párbeszédek elindításának is. Éppen ezért kétség sem férhet hozzá, hogy akármilyen közegben játszva megtalálják a helyüket.

Kos

A Kos a mának él, dinamikusan tör előre és hatalmas rajongója a kalandoknak is. Csillapíthatatlan vágyat érez az élet élvezete és a szórakozás iránt és ezzel a lelkesedésével mindenkit megfertőz maga körül. Ha pedig ez nem lenne elég, ők a spontán ötletek királyai és királynői, így a Kosok mellett nem kell a programszervezés miatt aggódni, mert garantáltan leveszik mások válláról ezt a terhet. De készülj fel, hogy az extrém dolgoktól sem riadnak vissza!

Bika

A Bikák híresek a nagy szívükről és arról, hogy akármit megtennének azokért, akik fontosak számukra. Egyszerűen sugárzik belőlük a melegség és a kedvesség, szóval a barátkozással ritkán gyűlik meg a bajuk. És persze az sem mellékes, hogy ők az állatöv leghűségesebb csillagjegyei, akikre mindenben lehet számítani. Ez általában a legelső pillanatokban kiderül róluk, tehát nem meglepő, hogy sosem ácsorognak egyedül a sarokban egyetlen társaságban sem.

via

Csillagjegyek, akik…

Címkék: asztrológia barátság beilleszkedés csillagjegy horoszkóp társaság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!