Horoszkóp, Július 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 13., Kedd

Kos

Úgy döntesz, hogy az életed minden területén rendet raksz. Nem csak a gardróbodat rendezed ma át, de életmódváltásba is fogsz, mert minden porcikád megújulásra vágyik. Engedj neki teret!

Bika

A nagylelkűséged legendás, de most valaki különösen hálás lesz azért, hogy segítesz neki. A legjobb az egészben, hogy ez olyan löketet ad, hogy szíved szerint az egész világ sorsát a kezedbe vennéd.

Ikrek

Picit ellentmondásosan viselkedsz ma, amivel sem a pasid, sem a kollégáid nem tudnak mit kezdeni. Jó lenne, ha tiszta vizet öntenél a pohárba saját magaddal szemben, hogy véget vess ennek az állapotnak.

Rák

Megfoghatatlan dolog hajt előre, úgy érzed, mintha valami misztikus impulzus sarkallna tettekre. Ne akarj ellenállni neki, inkább sodródj vele, mert egy csomó jó dolog is származhat belőle.

Oroszlán

A reggel bizonytalansággal indulhat, de egy váratlan dolog hatására újra visszatér a híres magabiztosságod és ember nem lesz, aki ebből az állapotból ma ki tudna zökkenteni.

Szűz

Nagyon fontos, hogy ma önfegyelemre intsd magad a munkában, mert a gondolataid könnyen tévútra csalhatnak, ami garantáltan katasztrofális túlórázást jelent majd. Ugye, nem hiányzik?

Mérleg

Már reggel úgy érzed magad, mint akit fejbe vertek, ezért egyik kávét iszod a másik után. Fontos is, hogy elemedben legyél, mert a főnök egy nagyon szuper projekttel talál meg, amit kár lenne visszamondani.

Skorpió

Az együttélés sosem könnyű, de ma még az is idegesít, hogy szegény barátod egyáltalán levegőt mer venni. Értékeld át magadban, hogy mi okozza az elégedetlenséget és változtass a hozzáállásodon, ha nem akarsz szakítani.

Nyilas

Ha valaki megbántott, játssz nyílt lapokkal, épp elég ideig voltál toleráns és türelmes. Mindegy, hogy a pasid, vagy valamelyik kollégád hozott ilyen helyzetbe, nem félj meghúzni a határokat.

Bak

A szervezet ma azt fogja üzenni, hogy STOP. Nem csak pihenésre, hanem egészségesebb életmódra is szükséged lesz ahhoz, hogy változtatni tudj. A jó hír, hogy mindenki, még a főnököd is támogat ebben.

Vízöntő

A pasid lesz az a személy, aki visszaadja az életbe vetett hitedet. Ő lesz az, aki megválaszolja azokat a kérdéseket, amik régóta kavarognak benned, szóval mindenképp hallgasd ma meg őt!

Halak

Hajlamos vagy az álmodozásra, ezért villámcsapásként fog ma a valóság utolérni. Ha a szakmádban szeretnél előrébb lépni, akkor hagyd, hogy a szitu kijózanítson és kápráztasd el a kollégáidat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!