Ez a csillagjegy a legnagyobb szövetségesed a horoszkópod szerint

Kíváncsi vagy rá, hogy a csillagjegyed szerint ki az, aki mindig mindenben a legnagyob segítőtársad lehet? Nézd meg gyorsan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a csillagjegy a legnagyobb szövetségesed a horoszkópod szerint

Mindenkinek kellenek olyan személyek az életébe, akikkel egészen egyszerűen bármit megbeszélhet. Biztosan neked is szükséged van időnként egy bizonyos illetőre, aki meghallgat és kihúz a bajból. Tudd meg, melyik csillagjegy szülöttei lehetnek a legkomolyabb szövetségeseid!

Bak

A te szövetségesed: Szűz

A Bak nagyon komoly és követezetes, míg a Szűz elképesztően kommunikatív és pontos, precíz. Éppen ezek miatt szimpatizálnak egymással, sokszor elválaszthatatlan barátok.

Vízöntő

A te szövetségesed: Ikrek

A Vízöntő elképesztően sokat agyal, kattog, vizsgál, analizál, ezt pedig bátran megoszthatja az Ikrekkel, aki egyrészt szívesen hallgatja, másrészt kíváncsi és kommunikatív.

Halak

A te szövetségesed: Nyilas

A Halak egy kreatív, sokszor csöndesebb, visszahúzódóbb, álmodozó személyiség, akinek éppen ezért van szüksége egy Nyilas barátságára. Ő ugyanis extra nyitott és belevaló, sok izgalmat, új élményeket visz a Halak életébe.

Kos

A te szövetségesed: Mérleg

A Kos igazi hangulatember és nagy kanállal falja az életet, ezért a Mérleggel érti meg magát a legjobban, aki diplomatikus, kedves, ráadásul simán tartja vele a tempót.

Bika

A te szövetségesed: Rák

Bika lassan oldódik és nehezen nyílik meg, ez azonban egyáltalán nem zavarja az érzékeny, érzelmes és együttérző Rákot, aki megadja az ehhez szükséges teret és időt.

Ikrek

A te szövetségesed: Vízöntő

Az Ikrek személyisége nagyon változékony, ezért csak a Vízöntő képes rajta igazán eligazodni. Ő ugyanolyan spontán és rugalmas, mint az Ikrek, ezért tökéletes párosítás!

Rák

A te szövetségesed: Bika

A Rák jegyűek érzékenyek, érzelmesek, könnyű őket megbántani, ám egy Bika ezt nagyon jól tudja kezelni, hiszen türelmes és rendkívül megbízható.

Oroszlán

A te szövetségesed: Skorpió

Az Oroszlán nagyon akaratos tud lenni, azt szereti, ha mindig minden úgy van, ahogy ő jónak tartja. A Skorpió szintén erős személyiség, ezért képes egy picit megnevelni, fejleszteni őt ezen a téren.

Szűz

A te szövetségesed: Bak

A Szűz mindig a tökéletességre hajt, ezt pedig kevesen értik meg. Szerencsére ekkor kerül képbe a Bak, aki viszont teljesen átérzi, miért fontos ez a Szűznek és segíti, kitart mellette.

Mérleg

A te szövetségesed: Kos

A Mérleg kellemes és kedves személyiség, aki soha nem zárkózik el a kalandoktól. Éppen ezért kiváló szövetségese lehet a Kos, aki mindennap mutat neki valami újat.

Skorpió

A te szövetségesed: Oroszlán

A Skorpió nagyon szenvedélyes jegy, aki mindent magas fordulatszámon tesz, ezért az Oroszlán, aki hozzá hasonló energiaszinttel rendelkezik, tökéletesen megérti, kiegészíti őt.

Nyilas

A te szövetségesed: Halak

A Nyilas nagyon forrófejű, kalandvágyó és gyakran hamar ítélkezik, ezért van szüksége a Halakra, aki rávezeti arra, miért fontos az érzésekkel is foglalkozni, megélni őket.

Jöhet még több horoszkóp?

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegyek csillagjegypárok ezotéria horoszkóp szövetséges zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!