Ez vár rád 2021 második felében a horoszkópod szerint

Bár a naptárban jó néhány hónapot átlapoztunk már, az idei év talán még csak most kezdődik el igazán. A csillagjegyed pedig még arra is választ ad, hogyan tudod a legjobban kihasználni ezt az időszakot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez vár rád 2021 második felében a horoszkópod szerint

Kos

2021 utolsó hónapjaiban betoppanhat az életedbe a nagy szerelem, de csak akkor, ha cserébe felhagysz a rossz szokásaiddal. Tanuld meg fékezni az indulataidat! Kosként elég hirtelen a természeted, amivel simán ronthatsz a vitás helyzeteken a kapcsolataidban. Tudod először mindig el kell számolnod háromig…

Bika

A karanténban bőven volt időd gondolkozni a jövődről, most viszont ideje a cselekvésnek! Kövesd az álmaidat – főleg, ami a karrieredet illeti. Az elképzeléseid csupán karnyújtásnyira vannak tőled, de ha nem foglalkozol önmagaddal, vagy szem elől veszted az értékeidet, sajnos elszalaszthatod a lehetőségeidet.

Ikrek

Kár lenne tagadni, hogy a koronavírus-járvány az élet minden területén káoszt hagyott maga után. Éppen ezért az idei év második felében az újjáépítés és a szakmai fejlődés legyen a célod. Nem fogunk hazudni, nem lesz egyszerű a dolog, de a csillagok állásának köszönhetően megtérül a kemény munkád.

Rák

Imádsz másokról gondoskodni, de most meg kell tanulnod átadni ezt a feladatot másoknak. Hagyd, hogy végre mások vigyázzanak rád egy kicsit. Tudjuk, hogy neked nem egyszerű küldetés a segítségkérés, mert nem szeretsz sebezhetőnek tűnni, azonban a saját egészséged és boldogságod a tét.

Oroszlán

A Nap az uralkodó bolygód, szóval a reflektorfény olyan számodra, mint másoknak a levegő, ezért a bezártságban töltött másfél év téged viselt meg a legjobban a csillagjegyek közül. A pandémia enyhülésével szerencsére kiszabadulhatsz az otthonod ketrecéből és szárnyalhat a kreativitásod. Mondj igent minden meghívásra és programra, hogy kitörölhesd a magányosan töltött perceket az emlékezetedből.

Szűz

Az állatöv gyógyítójaként elég sűrű volt a naptárad a pandémia nehéz hónapjai alatt, mert vagy önkénteskedtél vagy tartottad a lelket a szeretteidet. Emiatt persze totálisan háttérbe szorítottad a saját mentális egészségedet – ezen pedig még idén változtatnod kell! Neked is muszáj feldolgoznod az elmúlt időszak traumáját: meditálj, tegyél hosszú sétákat egyedül, de akár szakember segítségét is kérheted a lezárásban. Ha visszaszerzed a lelki nyugalmad, az a kapcsolataidon is meglátszik majd.

Mérleg

Eddig nem sok lehetőséged volt ismerkedni, legfeljebb Tinderen vagy Zoomon keresztül próbálkozhattál a nagy Ő megtalálásával. De bármennyire is szórakoztatónak tartottad a sextingelést, azért lassan merészkedj ki az online térből és térj vissza a hagyományos randikhoz. Ugyanis lehet, hogy 2021-et már az Igazi oldalán búcsúztathatod…

Skorpió

A tavalyi év sajnos kihozta belőled a sötét oldalad, de ne aggódj, azért nem te leszel a következő Darth Vader. Ám azt azért nem tagadhatod, hogy hajlamos vagy összebalhézni azokkal, akik közel állnak hozzád. Szóval próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert ezáltal a barátságaid sokat javulhatnak még idén.

Nyilas

Az Oroszlánokhoz hasonlóan számodra is borzalmas büntetés volt az otthonlét, mivel általában te vagy a bulik lelke. Mégis, hiába tértünk vissza a régen megszokott mindennapjainkhoz (például a koncertekhez és a fesztiválokhoz), igyekezz mértéket tartani a programokban! A mentális és a fizikai egészségedet nem sorolhatod a kikapcsolódás mögé a prioritásaid között. Ha megtanulsz figyelni a tested jelzéseire és igényeire, kiegyensúlyozottan zárhatod az évet.

Bak

Nagyszerű hírünk van: a pandémiás-pokol után óriási fellendülésre számíthatsz a karrieredet és a pénzügyeidet illetően. Ugorj fejest abba, amit szeretsz és ami elégedettséggel tölt el, vállalj kockázatokat! Most jó eséllyel minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáérsz. Úgyhogy kezdheted is írni a bakancslistát arról, mivel szerepnéd meglepni magad az anyagi sikerek után.

Vízöntő

Ahogyan a Szüzek, úgy te is felvetted a segítő szerepet 2020 elején és azóta sem léptél ki belőle. Nyugodtan szervezd továbbra is te a családi meetingeket vagy segíts egy szervezőnek, de időről időre állj meg és gondold végig, neked mire lenne szükséged. Az előtted álló hónapokban visszakaphatod mindazt a kedvességet, amit te adtál másoknak.

Halak

Hihetetlenül empatikus vagy, ami azért néha teherré is válhat – például egy világjárvány esetén. Érthető, hogy a természetedből adódóan mindenki terhét magadra akartad venni, de nem cipelhetsz ennyi problémát a vállaidon. Kezdj el megszabadulni mások érzelmi bőröndjeitől, mert ha könnyítesz a lelkeden, hatalmas változások következhetnek be az életedben. Például előfordulhat, hogy megismersz valakit a baráti társaságotokban.

via

A horoszkóp elég sok mindent elárul az emberekről, például ezeket is:

Címkék: 2021 asztrológia csillagjegy horoszkóp jóslat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!