Horoszkóp, Július 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 15., Csütörtök

Kos

Kétség gyötör, hogy vajon a pasiddal jó irányba halad-e a kapcsolatotok. Próbáld meg kizárni a kételyeket és koncentrálj a melóra, különben könnyen megeshet, hogy haza kell vinned a munkát.

Bika

Olyan oldalát tapasztalod meg a munkádnak, amit eddig még soha. Az élmény teljesen feltölt, szinte úgy érzed, hogy most még a lehetetlent is képes lennél megoldani. Ugye, milyen jó érzés?

Ikrek

Új munkalehetőség talál meg, ami minden szempontból sokkal előnyösebb lenne a mostaninál, különösen a fizetést tekintve. A szeretteid viszont féltenek, mert attól tartanak, hogy kevesebbet fognak látni.

Rák

Az az érzésed, hogy a főnök kipécézett magának, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy tudja, ennél sokkal többre vagy képes és azért talál meg mindennel. Nem érdemes ma vitába szállnod vele.

Oroszlán

Szeretsz mindenről tudni, de ezúttal inkább maradj ki a dolgokból, hidd el, így sokkal jobban jársz majd. A pasid meglepetéssel készül ma este, amibe szívét-lelkét beleadta, szóval élvezd ki a lehetőséget.

Szűz

Pénzszűkében lehetsz ma, de attól, hogy idegeskedsz az anyagiak miatt, semmi nem oldódik meg. Ne szégyelld, ha néhány napra kölcsön kell kérned, mindenki kerülhet ilyen szituba, és a barátaid szívesen adnak.

Mérleg

A munka során találkozhatsz ma valakivel, akibe első látásra beleszerethetsz. Ha tényleg komoly az érdeklődésed, akkor hagyd magad sodródni az árral, még akkor is, ha nem hiszel a munkakapcsolatokban.

Skorpió

A reggeli elszántságod abban a pillanatban eltűnik, ahogy beteszed a lábad az irodába. Ne hagyd magad eltántorítani attól, amit mára terveztél, mert a csillagok a te oldaladon állnak.

Nyilas

Fontos lesz, hogy ma objektíven tekints a munkádra és összességében az életedre, mert olyan lehetőség talál meg, ami az egészet átalakíthatja, ha élsz vele. De ehhez tisztában kell lenned a jelennel.

Bak

Ne vegyél fel ma semmilyen csípős megjegyzést, mert csak a féltékenység beszél a kollégádból. Sőt, mutasd meg neki, hogy mennyivel felette állsz azzal, hogy ennek ellenére is kedvesen viselkedsz vele.

Vízöntő

Érzékenyebb lehetsz, mint máskor, amit az emberek próbálnak kihasználni, mert úgy érzik, az empátia nekik szól. Pedig szó sincs róla, a saját problémáiddal vagy elfoglalva, amik nem oldódnak meg maguktól.

Halak

Felesleges olyan dolgokon agyalni, amiken úgysem tudsz érdemben változtatni. Nem kell beletörődnöd a dolgokba, egyszerűen találd meg az utat, hogy tudnád a javadra fordítani a helyzetet.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!