Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Nem riadnak vissza a manipulációtól, hiszen tudják jól, mások befolyásolásával sokkal könnyebben elérhetik a céljaikat. Az alábbi négy csillagjegynek a manipuláció annyira áthatja a mindennapjait, hogy  gyakran nincsenek is igazán tudatában annak, amit éppen csinálnak.

Skorpió

Skorpióként te foglalod el az első helyet ezen a listán, nem véletlenül. Nagyon szenvedélyes és határozott vagy és mellette rendkívül manipulatív is. Akkor sem hátrálsz meg, ha tudod jól, hogy rosszat tettél, ravasz vagy és féltékeny természetű, ügyesen használod ki mások gyengeségeit. Néha túl messzire mész, de te ezt hajlamos vagy nem észrevenni, egészen addig, amikor már túl késő nem lesz. Hajlamos vagy a fenyegetőzésre, a zsarolásra, és előszeretettel tartasz érzelmileg sakkban másokat.

Mérleg

Hogy mégis mit keres ezen a listán az a csillagjegy, aki a legigazságosabb és leginkább kiáll az egyenlőtlenségek ellen? Mérlegként neked a legfontosabb, hogy mindig harmónia vegyen körül, éppen ezért hajlamos vagy mindenkinek pontosan azt mondani, amit az hallani szeretne. Mindig mindenki kedvében szeretnél járni, ez azonban oda vezet, hogy gyakran kell hazudnod vagy éppen manipulálnod az embereket. Mindent megteszel, hogy elkerüld a konfrontációt, és pont ez tesz téged a legkevésbé őszinte csillagjeggyé.

Ikrek

Ikrekként te is professzionális szintre fejlesztetted a hazudozást. Nagyon jól bánsz a szavakkal és ezt a tehetségedet hajlamos is vagy a saját érdekeid szerint használni. Könnyen mások bizalmába tudsz férkőzni, az embereket egyszerűen az ujjaid köré csavarod, akik előszeretettel meg is nyílnak előtted. Ezzel azonban saját magukat sodorják csak  bajba, hiszen Ikrekként te később probléma nélkül felhasználod bárki féltett titkát.

Rák

Mivel Rákként nagyon is szentimentális vagy, gyakran te magad válsz a érzelmeid áldozatává. Arra van szükséged, hogy megértő és elfogadó barátokkal vedd körül magad, de ezeket a fontos tulajdonságokat igazából nem becsülöd meg bennük. Miközben a környezeted minden tőle telhetőt megtesz, csak, hogy jól érezd magad, te Rákként úgy érzed, hogy nem kapsz elég törődést és figyelmet. Ekkor veted be az érzelmi manipuláció fegyverét: önsajnálattal, áldozati szereppel próbálod elérni, hogy még inkább a figyelem középpontjába kerülj.

Kíváncsi vagy a többi zodiákus jellemzésére?

Címkék: 4 csillagjegy asztrológia csillagjegy ezo horoszkóp manipuláció

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!