4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Július 22-én kezdődik az Oroszlán hava, ami egészen augusztus 22-ig velünk marad. És míg lesznek olyanok, aki számára ez az időszak kihívásokkal, esetleg nehéz pillanatokkal jár, addig akadnak csillagjegyek, akiknek szerencsésen alakul a nyár vége. Nézd meg, hogy te szerepelsz-e ezen a listán!

Bika

Ha valaki, hát te nem rajongsz a változásokért, az állandóság és a biztonság a lételemed. Szerencséd van, mert az Oroszlán hava (és különösen az augusztusi hónap) lehetőséget teremt neked arra, hogy szilárd alapokra állítsd az életedet. Vedd elő a rád jellemző alapos és módszeres munkamorált és dolgozz azon, hogy a stabilitás beköszönthessen a mindennapjaidba. Bikaként elég akaratos vagy ahhoz, hogy addig küzdj, amíg eléred, amit akarsz. Úgy érzed, hogy egyáltalán nem tesz boldoggá a jelenlegi állásod? Itt az alkalom arra, hogy megtaláld azt, amit hosszútávon is szívesen csinálnál! Kezdj bele a keresésbe!

Mérleg

Ritka lehetőséget kapsz az égiektől ebben az időszakban – méghozzá a magánéletedet illetően. Hatalmas szerelem és harmónia áradhat feléd – na persze csak akkor, ha nyitott vagy arra, hogy ezt elfogadd. Gondold végig és akár írd is le egy papírra, mire vagy milyen kapcsolatra vágynál a legjobban. Még ha kételkedsz is a vonzás törvényében vagy a gondolatok teremtő erejében, ezúttal akkor is érdemes megpróbálkoznod a vizualizációs technikákkal. Képzeld el nap mint nap azt, ami boldoggá tenne – most senki sem indul nálad jobb esélyekkel az álmok valóra váltásában.

Nyilas

A bolygók állása egy egészen kivételes nyárzárást hoz el számodra: a kapcsolataid a hozzád közel állókkal elképesztően harmonikussá válhatnak. Sőt, ha komolyabban érdekel az asztrológia (Ha a cikkünket olvasod, biztosan így is van!) és nem tudod, merre is halad az életed, akkor ezekben a hetekben keress fel egy asztrológust vagy jósoltass tarot kártyából. Képzeld, most az égiek megengedik neked, hogy egy pici betekintést nyerj a jövődbe! Rendkívül hasznos és megerősítő lehet számodra ez a tapasztalat.

Vízöntő

Az Oroszlán hava a kreativitásé lesz a Vízöntők számára, úgyhogy most sikerre viheted az ilyen jellegű projektjeidet – különösen akkor, ha csoportban dolgozol. Az irányításod és az erőfeszítéseid lendületet adnak a többieknek is. De a brainstormingokon is tarolhatsz, mert ezekben a hetekben ragyogó ötleteid támadhatnak majd, amikkel mások támogatását is elnyerheted. Régóta szemezel valamilyen művészi pályával vagy akár csak hobbival? Vágj bele végre, ennél jobb alkalmat nem találhatnál rá.

via

Nem találtad meg magad a listán? Csekkold ezeket is!

Címkék: asztrológia horoszkóp Oroszlán hava szerencse

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!