Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Kos

Plusz pénz üti a markodat, amitől energikusnak és felszabadultnak érzed magad. A hozzáállásod nemcsak ragadós, de abban segít, hogy még több olyan projektbe vágj, ami szintén extra pénzt hoz a konyhára.

Bika

Nagy erőfeszítéssel próbálsz egy problémát megoldani, ami nem marad köszönet nélkül. Akár a melóban, akár a magánéletedben próbálsz rendet teremteni, értékelni fogják a hozzáállásodat és ez örömmel tölt el.

Ikrek

Ma úgy alakulnak a teendőid, hogy nem annyira a szakmai tudásodra, mint inkább a józan eszedre lesz szükséged. Még a főnök is meglepődik majd, hogy mennyire talpraesetten kezeled a helyzetet.

Rák

Buzog benned a tettvágy, ugyanis rengeteg ötleted van, amit szeretnél megvalósítani. Ahhoz, hogy a főnököd is vevő legyen rájuk, priorizáld őket, és úgy ülj le vele tárgyalni, ma minden adott a sikerhez.

Oroszlán

Egy barátod kér ma tőled segítséget, nem kizárt, hogy anyagi értelemben. Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik a kérése, de ne hagyd cserben, mert te is bármikor kerülhetsz ilyen helyzetbe, és őt sem a rossz szándék vezérli.

Szűz

Remekül működnek ma a megérzéseid, ezért bátran hallgass rájuk, akkor is, ha elsőre úgy érzed, butaságot súgnak. Az ösztönösséged a kollégákat és a főnöködet is lenyűgözi, nem kizárt, hogy még új feladatkört is ajánl.

Mérleg

Ma sokkal kevesebb teendőd lesz, mint általában, de igazából nem tölt el elégedettséggel a dolog, mert nem tudod, hogyan használd ki a könnyen jött szabadidődet. Esetleg egy jó hobbi segíthetne ezt megoldani.

Skorpió

Ha régóta tervezel saját vállalkozásba fogni, akkor ma fogj hozzá, mert minden adott lesz ahhoz, hogy megteremtsd az alapokat. Persze mellette ne feledkezz meg a pasidról sem, ma különösen vágyik majd a társaságodra.

Nyilas

Olyan sokáig vacillálhatsz egy projekten, hogy a főnököd beleun a várakozásba és másnak adhatja a feladatot. Ne hibáztass érte senkit, mert úgysem tudsz változtatni rajta, inkább koncentrálj a többi teendődre.

Bak

Egészen biztosan szükséged lesz ma a melóban némi énidőre, mert rengeteg feladat szakad a nyakadba, amit csak úgy tudsz kezelni, ha napközben néhányszor feltöltöd a lemerült energiaszinted.

Vízöntő

Ma minden porcikáddal sikerre törekszel, ami miatt könnyen megbánthatsz valakit, aki közel áll hozzád. Ha már megtörtént a baj, akkor mindenképpen próbáld meg kiengesztelni, mert a siker nem ér ennyit.

Halak

Egy kollégád rossz hangulatát látva átkapcsolsz tyúkanyó üzemmódba, de mielőtt túlzott pátyolgatásba fognál, előtte tapasztald ki, hogy az illető tényleg vágyik-e a segítségedre és empátiádra.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!