Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Kos

Lehet, hogy reggel eluralkodik rajtad az önsajnálat, de aztán valami átkattan benned és olyan tervet készítesz a jövődre nézve, amit mindenki megirigyelhetne. A nap második felében ez motivál majd.

Bika

Ha tudod, akkor a mai napot töltsd home office-ban, vagy legalábbis a kollégáktól elszigetelve, mert csak így fogsz tudni a melóra koncentrálni. Ha elvégezted a dolgod, kapcsolódj ki és feküdj le időben, rád fér.

Ikrek

Ha ma nem priorizálsz, biztos lehetsz benne, hogy haza kell majd vinned a munkát. Próbáld meg beosztani az idődet, és arra is ügyelj, hogy a személyes problémáid ne zavarjanak be, mert az még inkább hátráltat.

Rák

Ösztönösen menekülnél egy helyzet elől, ami érthető, más is így tenne a helyedben. Viszont, ha most nem nézel vele szembe, legközelebb megint előjön majd, és akkor kénytelen leszel tenni ellene. Szóval hajrá!

Oroszlán

Akaratodon kívül is erős hatással vagy másokra, de ez a fajta szerep most szerencsét hoz. Egy határidős munkában ugyanis elkél a segítség, és többen is lelkesen ajánlkoznak majd a feladatra.

Szűz

Ha nem mondod meg őszintén, mi jár a fejedben, ne csodálkozz, ha a pasid nem tudja hányadán áll veled. Ahelyett, hogy egész nap játszanád a sértődöttet, mondd meg neki, hogy mi nyomja a lelked.

Mérleg

A felhők között jársz ma, azaz csak járnál, de a főnököd visszahúz a realitás talajára egy csomó munkával. A helyzet valósága arra is okot ad, hogy végre elgondolkodj róla, jó helyen vagy-e az életedben.

Skorpió

Lassíts le, mert a túlzott pörgés csak hibákat szül. Minél inkább érzékeny vagy ma a körülötted történő eseményekre, annál hamarabb tudod precízen és pontosan megoldani a kötelező feladatokat.

Nyilas

Nagyon produktívan indítod a napot, ami erős löketet ad ahhoz, hogy talán mindig így kellene tenned. Ha emiatt életmódváltásba fognál, akkor hajrá, mert most minden adott a sikerhez.

Bak

Lehet, hogy egy csúnya pletykának esel áldozatául, de minél inkább nem veszel tudomást róla, annál hamarabb ül el az egész. Egyébként pedig a főnököd pontosan tudja, milyen ember vagy, szóval egy szót sem hisz el az egészből, ha ez aggasztana.

Vízöntő

Picit úgy érzed, hogy leeresztettél így a hét közepére, de nincs ezzel semmi baj, csomó lehetőséged van az energia pótlására. Ugorj le az edzőterembe, vagy tarts a csajokkal közös estét, de egy jó Netflix sorozat is segíthet feltöltődni.

Halak

Olyan dolog történik ma, ami régi sebeket szakít fel, és valószínűleg egész nap ezen fog járni az agyad. A pasid elől nem tudod elrejteni a rossz kedvedet, úgyhogy mesélj neki az okáról, akkor is, ha az exedről van szó.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!