Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Kos

Ne akard az összes határidős feladatodat csak gyorsan letudni, adj magadnak időt és teret arra, hogy élvezd is, amit csinálsz. Máskülönben hamar megcsaphat a burn out kellemetlen szele.

Bika

Nincs ma olyan dolog, amit ne tudnál megvalósítani, szóval itt az ideje nagyot álmodni és elkezdeni a terveid megvalósítását. A párodban remek partnerre találsz a kivitelezést illetően, engedd, hogy segítsen.

Ikrek

Meggyőző modoroddal ma olyan könnyen veheted át a dolgok irányítását, hogy még a főnöködnek sem fog feltűnni, hogy már nem az övé az utolsó szó, és ki van szolgáltatva a véleményednek. Kockázatos, de a javadra válik.

Rák

Ma akkor tehetsz a legtöbbet magadért, ha sodródsz az árral, de vállalod a felelősséget, amiért így teszel. Ha az akadályokon görcsölsz és mérlegelsz, az egész nap elfecsérelt időnek fog tűnni.

Oroszlán

Senki nem fogja helyetted megvalósítani az álmaidat, szóval neked kell kezedbe venned az irányítást. A mai nap remek alkalmat kínál erre, és téged is meggyőz arról, hogy jó az, amit kitaláltál.

Szűz

A kollégáid azt szeretnék, ha belesimulnál a társaságukba, de ha nem szeretnél, akkor ne tedd. Tudatosítsd magadban, hogy ez a munkahelyed és nem barátkozni, hanem dolgozni jársz ide.

Mérleg

Olyan pozitív energiák uralkodnak el rajtad, hogy az emberek is folyamatosan a társaságodra vágynak. Talán ennek köszönhető, hogy a munkával ma semennyit nem haladsz, mert valaki folyton megtalál.

Skorpió

A mai nap hullámvasútként alakul: az egyik pillanatban még mindenki a sikereidről beszél és a főnököd elismerően nyilatkozik rólad, a másikban már a kudarc kellemetlen érzésével kell szembe nézned.

Nyilas

Nagyot léphetsz ma előre a munkahelyeden, ami nemcsak az eddigi munkád, hanem a hozzáállásod eredménye is. Élvezd ki a helyzetet és ne törődj az irigykedőkkel, megérdemelted, hogy idáig juss.

Bak

Fontos neked, hogy racionálisan lásd a világot, de ma nagy szükséged lesz egy másik szemüvegre, annak érdekében, hogy a feladatodat el tudd végezni. Ne zárkózz el az új ötletektől, még ha ijesztőnek is találod őket.

Vízöntő

Ma a nyers őszinteségedre lesz szükség, ami talán fájhat másoknak, de pont arra van szükségük, hogy rávilágíts a helyzetükre. Ha a főnököd plusz feladattal talál meg, előbb tisztázd vele, hogy mennyit kérsz érte.

Halak

Rég érezted magad olyan harmóniában, mint a mai napon, ami részben annak köszönhető, hogy végre el tudsz egy problémát engedni. Bármi is okozza a pálfordulást, érdemes lenne az életedben tudnod továbbra is.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka napi horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.