Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Próbálod lazábbra és kötetlenebbre venni a randikat, de az a helyzet, hogy ezzel olyanokat is közel engedhetsz magadhoz, akik kihasználhatják a lehetőséget.

Párban: Olyan semmiségeken kapod fel a vizet, hogy a párod nem is érti, mi a bajod. Ha nem akarsz belőle vitát, akkor próbáld magadban helyre tenni az okokat, hiszen amúgy tökre passzoltok egymáshoz.

Bika

Szingli: A hétközben megejtett randid akkora csalódás volt, hogy most azt érzed, csak magadra akarsz koncentrálni. Ha tényleg így van, akkor jöhet egy jó kis énidős nap!

Párban: A hétvégi programotok külön-külön alakul, amit egyikőtök sem visel jól, hiszen hétközben is alig láttátok egymást. Valahol ennek is megvan a maga haszna, sokkal édesebb lesz a találkozás.

Ikrek

Szingli: Eddig mindig remek kifogásokkal álltál elő, ha a családod próbált összeboronálni valakivel, de most nem lesz kibúvó, muszáj bevállalnod egy randit. Ne zárkózz el, talán még jól is elsülhet.

Párban: Nagyon nehezen tudtok a jövőtöket illetően kompromisszumos megoldást találni, ami miatt a szakítás gondolata is felmerül benned. Ne hamarkodj el semmit, csak próbáld a párod nézőpontját is figyelembe venni.

Rák

Szingli: Próbáld meg elengedni a görcsös ragaszkodást a tökéleteshez. Ha a randid nem úgy sül el, mint szeretnéd, akkor se alázd porig a másikat, mert nagyrészt az izgalom számlájára írható.

Párban: A kákán is a csomót keresed, amit a pasid nem hagy szó nélkül, hiszen olyan, mintha ő semmilyen értelemben nem felelne meg neked. Fordított esetben te hogy éreznél?

Oroszlán

Szingli: Úgy döntesz, hogy az ismerkedést egy időre jegeled és inkább saját magadra koncentrálsz. Csak arra nem számítasz, hogy pont most találkozhatsz a nagy Ő-vel, amikor nem keresed.

Párban: Olyan közös élményben lehet a hétvégén részetek, ami megerősíti azt, amit eddig is tudtál: hogy remek párost alkottok. A pasid is érzi a kapcsolatotokban rejlő erőt, úgyhogy komoly lépésre szánja el magát.

Szűz

Szingli: Derült égből villámcsapásként ér, hogy belezúgtál a legjobb barátodba. Mielőtt borítanál mindent, kérdezd meg magadtól: ez tényleg szerelem, vagy csak hála, amiért mindig melletted állt?

Párban: Nem nézed jó szemmel, hogy a pasid egy másik lánnyal találkozik, akkor sem, ha tudod, hogy egyébként nincs közöttük semmi. Nem az a megoldás, hogy akkor te is flörtbe bonyolódsz, mert azzal magad alatt vágod a fát.

Mérleg

Szingli: Nem szereted, ha csak úgy leszólít valaki, de annyira tetszik az illető, hogy nem tudsz neki nemet mondani. A dolgok egészen mesésen alakulnak kettőtök között.

Párban: Lehet, hogy kételkedsz a barátod hűségében, de ő bebizonyítja, hogy nincs okod aggodalomra. Nem csoda, ha a hétvége hátralévő része mindennél romantikusabban alakul.

Skorpió

Szingli: A titokzatosság lehet, hogy csábító tulajdonság, de az esetek többségében valami van a dolog mögött, úgyhogy ne szövögess romantikus ábrándokat, derítsd ki, mi az!

Párban: A pasid bal lábbal kel fel, ilyenkor tudod, hogy az a legjobb, ha hagyod magában morogni. Addig csinálj valami olyat, ami feltölt, mert amikor megnyugszik, nagyon vágyik majd a társaságodra.

Nyilas

Szingli: A kollégád, akiről azt hitted, hogy a barátod, sokkal többet szeretne tőled barátságnál. Először megrémiszt a dolog, mert nem hiszel a munkahelyi kapcsolatokban, de érdemes lenne adnod neki egy esélyt.

Párban: Úgy érzed, hogy egyre távolabb kerültök egymástól a pároddal, ami elsősorban a munka számlájára írható. Épp ezért megegyeztek abban, hogy a hétvégén nincs meló, csak egymással foglalkoztok.

Bak

Szingli: Egy volt szerelmed bukkan fel az életedben, aki egy csomó fájdalmas emléket is felelevenít. Biztosan jó ötlet vele újra kezdeni, miután csúnyán megbántott első alkalommal?

Párban: A barátod kapcsolatba kerül az exével, de nem az ő ötlete a dolog, szóval ahelyett, hogy lehordanád, kérd meg, hogy zárja rövidre a dolgot, mert téged nagyon bánt a viselkedése.

Vízöntő

Szingli: Egy randin olyan oldaladról mutatkozhatsz be, amit korábban te sem ismertél. A helyzet elgondolkodtat arról, hogy vajon mi van a srácban, amivel felszínre tudta hozni ezt?

Párban: Az örökké tartó duzzogás sehová sem vezet, ezért a legjobbat akkor tennél, ha békülést kezdeményeznél. Ha meg mered tenni az első lépést, a hétvége hátralévő részére nem lesz panaszod.

Halak

Szingli: Ha nem tudod eldönteni, hogy egy srác tetszik-e vagy sem, akkor talán adj neki még egy esélyt és ne dobd őt is a süllyesztőbe, ahogy az elődeit.

Párban: Nagyon szeretnél a hétvégén a pároddal kimozdulni, de az élet másképp hozza. Szerencsére a barátnőid azonnal a megmentésedre sietnek, és gondoskodnak arról, hogy egy pillanatig se érezd a hiányát.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.