Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Akadnak olyan csillagjegyek, akiket egyszerűen semmivel nem lehet kizökkenteni, az ő önbizalmuk mindig a csúcson jár. Nincs olyan ciki szituáció, amitől kiborulnának, az arcpírt még hírből sem ismerik. Közéjük tartozol?

Kos

Kosként rendkívül szenvedélyes, lobbanékony és kitartó vagy, téged aztán nem lehet eltántorítani a céljaidtól. Ha kell, ha nem, te bizony fejjel mész a falnak! Ez sokszor nem feltétlenül jó dolog, de az önbizalmad egészen biztosan irigylésre méltó. Történjék bármi, te bizony soha nem zökkensz ki, lehet akármilyen kínos a szituáció, nem jössz zavarba egy pillanatra sem. Így aztán a legmeredekebb helyzetekből is képes vagy kihozni a maximumot.

Oroszlán

Már vagy ezerszer hallottad, de ma is igaz, te vagy a csillagjegyek királynője! Uralkodóként pedig nem engedheted meg magadnak, hogy kiüljön az arcodra, ha zavarban vagy. De miért is lennél? Te aztán semmitől nem érzed kínosan magad, mindig pontosan azt teszed, amihez éppen kedved van.  Nincs olyan kemény helyzet, ami miatt hevesebben verne a szíved, izzadnál vagy elpirulnál. Neked egyszerűen mindenre van azonnal valamilyen frappáns válaszod, ezért másodpercek alatt mented ki magad.

Skorpió

Bár a Skorpió alapvetően egy vízjegy, te inkább olyan vagy, mint a jég. Hideg és kemény. A te önbizalmad éppen ezért sérthetetlen, egyszerűen nem engeded meg másoknak, hogy annyira közel jöjjenek, hogy megbántsanak, esetleg zavarba hozzanak. A tekinteted hűvös, a beszéded kimért, a legcikisebb pillanatokban sem veszíted el a fejed. Ennek ellenére mi mégis azt javasolnánk, próbálj meg néha egy kicsit lazább lenni, hidd el, jót tesz majd, ha pár embert a bizalmadba fogadsz.

Nyilas

Kalandvágyó, spontán és nagyon vidám típus vagy, ezért szeretsz mindent félvállról venni. Az önbizalmad sem másoktól függ, ezért ezen a téren meglehetősen kiegyensúlyozott vagy. Ennek köszönhető, hogy nem igazán szokásod zavarba jönni, ezt meghagyod másoknak. A legarcpirítóbb pillanatokban sem borulsz ki, nem látszik rajtad a világon semmi. Nagyon sokan irigylik tőled ezt a képességedet, ami nem is csoda!

Itt is akad néhány meglepetés:

Címkék: csillagjegy horoszkóp kos magabiztosság nyilas önbizalom oroszlán skorpió zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!