Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor hajlamos az önzőségre, és csak a saját szemszögéből szemléli a dolgokat – az alábbi csillagjegyek viszont az átlagnál is egocentrikusabbak.

Kos

Kosként te nem csak azt tudod, hogy mit akarsz, de azonnal meg is akarod szerezni. Ez egyrészről jó dolog, hiszen az elszántság sok esetben hasznos, de hajlamos vagy túlzásokba esni, és ilyenkor bizony megmutatkozik az önző éned. Emiatt csapatban sem tudsz túl jól dolgozni – abban sem bízol, hogy mások is olyan jól elvégzik a munkát, mint te magad, ráadásul nem szívesen osztod meg az ötleteidet sem a többiekkel. Inkább mások helyett is dolgozol, csak hogy tied legyen a dicsőség.

Bika

Bikaként a te életedben nagyon fontos szerepe van a stabilitásnak és a bizalomnak, ám a biztonságra való törekvésed elég gyakran tesz mohóvá. Túlérzékeny vagy és túlságosan birtokló típus, ami miatt hajlamos vagy a féltékenységre, irigységre. Ha kell, könyörtelenné is tudsz válni, amennyiben úgy éred, hogy a saját érdekeid csorbát szenvednek. Ha úgy érzed, hogy valaki veszélyezteti a tulajdonodat (vagy éppen a párkapcsolatodat), jobb nem ujjat húzni veled.

Oroszlán

Oroszlánként elképesztően magabiztos és sugárzó vagy, ennek köszönhetően az önzőséged is már-már vonzóvá válik mások szemében. Arra születtél, hogy mindig mindenhol te legyél a középpontban, ezért hát eszedbe sem jut, hogy néha más is vágyna a figyelemre. Magadtól nem is szívesen osztod meg másokkal. De az élet egyéb területén is hajlamos van az önzőségre: ha meglátsz valamit, és úgy döntesz, hogy arra szükséged van, akkor bárkin hajlandó vagy átgázolni, hogy megszerezd.

Vízöntő

Vízöntőként a te önzőséged leginkább a szerelmi életedben mutatkozik meg. A külső szemlélőknek úgy tűnhet, hogy veled, Vízöntővel könnyű az élet, ám a közeledben élők gyakran megtapasztalják, hogy a kompromisszum- és együttműködési készséged a nullához konvergál. Nem szeretsz áldozatot hozni a szerelem nevében, akkor vagy a legboldogabb, ha mindenki hozzád alkalmazkodik, és mindig az történik, amit te elterveztél.

Ne hagyd ki ezeket se:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp önző csillagjegyek zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.