Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Eszedbe jut valami, amit idegességedben hozzávágtál a párod fejéhez és pár perc múlva már pánikrohamhoz közeli állapotban szorongsz amiatt, hogy szakítani fog veled? A legjobb barátnőd pedig hiába próbál meggyőzni arról, hogy sokkal rosszabbnak látod a helyzetet, mint amilyen valójában, mert te már kizárólag a legrosszabb forgatókönyveket pörgeted le magadban. Nos, akkor te is azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik hajlamosak túlagyalni a dolgokat.

Ikrek

A gondolatok mindig elképesztő sebességgel száguldoznak a fejedben és nálad többet senki sem agyal azon, hogy „mi lenne, ha”… Na persze a kreativitásod dicséretet érdemelne, hiszen végtelen alternatívával képes vagy előállni egy-egy kérdésben, a gond csak az, hogy a végkifejlet a te fejedben sohasem pozitív. A paranoia percek alatt eláraszthatja az elmédet, ezért meg kell tanulnod megálljt parancsolni magadnak még a kiborulás előtt.

Szűz

Míg mások a nagy egészre fókuszálni, addig te totálisan elvesződsz az részletek boncolgatásában. Semmi sem kerülheti el a figyelmedet, még olyan apróságok sem, amik valójában nem is léteznek. Addig analizálsz mindent, amíg végül már egyetlen pozitívumot sem látsz bennük, kizárólag a hibákat. Még a legkisebb bolhából és simán elefántot csinálsz és nem vagy hajlandó felülemelkedni rajta. Pedig jó lenne, ha nem tennéd tönkre magadnak azt, ami valójában jó dolog.

Bak

Ha valaki, hát te biztosan meg vagy győződve arról, hogy bármibe is fogsz bele, az csakis rosszul sülhet el. Nem tudsz megelégedni semmivel és folyton azon agyalsz, miként alakulhatott volna szerencsésebben számodra egy-egy helyzet. Az elvárásaid természetesen irreálisak és semmi sem lehet tökéletes – te mégsem akarod beérni kevesebbel. Mondj nemet a maximalizmusra, mert ezerszer sikeresebb lehetnél, ha nem rágódnál annyit a hibákon.

Halak

Amennyiben Oscar-díjat osztogatnának a legirracionálisabb gondolkozó kategóriában, akkor tutira te lennél a befutó. A jó dolgokat simán rossznak látod (és ez fordítva is igaz), szóval senki nem érti, mi zajlik néha a fejedben. Valószínűleg ezért tartanak merengő típusnak. Meg kell tanulnod kiszabadulni az elmédből és nem szabad hallgatnod az általad kreált történetekre. Azoknak még a fele sem igaz.

via

Deríts ki magadról még többet a horoszkópod alapján:

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria gondolkozás horoszkóp túlagyalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.