3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Szex és csók nélkül, tisztán érzelmi szinten is fájdalmas egy megcsalás, sőt. Ha lehet, még fájóbb. De vajon kik azok a csillagjegyek, akik leginkább hajlamosak rá?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi megcsalásra

Míg a szexet tekintheted botlásnak (ettől még persze nem kell megbocsátanod), az, valaki érzelmi síkon lép félre, azt feltételezi, hogy hosszú ideje van benne a dologban. Átbeszélgetett éjszakák, félreérthetetlen Messenger üzenetek, és a kötődés, ami rosszabb bármilyen buliban elcsattant csóknál. Gondolkodtál már azon, kik azok a csillagjegyek, akik sosem lépnének félre fizikailag, érzelmileg viszont nagyon is ingatagok? Jöjjön a lista!

Halak

Vágysz a biztonságra, látszólag a hosszútávú kapcsolat a lételemed – legalábbis erről van biztos forgatókönyved –, de a helyzet az, hogy legalább ennyire unod is. Amennyire nagy lángon égsz érzelmileg, annyira gyorsan égeted ki magadban a rajongás érzését. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal faképnél hagyod a másikat, nálad ez ugyanis egy nagyon hosszú folyamat. Simán lehet, hogy kapcsolatban vagy, amíg beleszeretsz egy másik személybe, majd ki is szeretsz belőle, de lehet egy szakítás folyamata is, ami összefüggésben áll azzal, hogy hadilábon állsz a döntésekkel. Viszont előbb vagy utóbb mindig a szíved győz.

Vízöntő

Egy órákig tartó beszélgetés számodra felér egy őrülten jó menettel. Élvezed a szexet, de nem ez dominál nálad. Alapvetően senkit sem szeretsz megbántani, így kizárt, hogy úgy legyen intim viszonyod valakivel, hogy egy egészen más emberrel vagy kapcsolatban, de a szíved mélyén tudod, hogy nem is olyan nehezen sodródsz el érzelmileg. Pont ezért van nehéz dolga a partnerednek, különösen akkor, ha nem is passzoltok egymáshoz. Ne neheztelj magadra, a megfelelő ember mellett esélye sem lesz egy harmadiknak.

Oroszlán

Gyakran félreértett csillagjegy vagy, aki felett nagyon gyorsan ítélkeznek mások. Csakhogy van egy érzékeny oldalad, amit nagyon kevesen képesek meglátni. Ha valaki úgy lát és ismer, ahogy te saját magad, és kicsit is működik köztetek a kémia, borítékolható részedről az érzelmi félrelépés. Te viszont a másik két csillagjeggyel ellentétben gyorsan és bátran hozol döntéseket a hogyan továbbról, és felvállalod, hogy nincs keresnivalód egy olyan ember mellett, aki fele annyira sem izgat, mint valaki más.

A csillagjegyek beszédesebbek, mint hinnéd:

Címkék: csillagjegy csillagjegyek érzelmi megcsalás ezotéria halak megcsalás oroszlán vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!