3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

A nagy szerelmekre gyakran mondják, hogy az égben köttettek. Ez pedig nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a horoszkópunkból kiderül az is, hogy összeillünk-e valakivel. A listánkból megtudhatod, érdemes-e randiznod egy Skorpióval!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki tökéletesen passzol a Skorpiókhoz

A Skorpió a Víz jegyek közé tartozik, szóval a túlárad bennünk a szenvedély, az érzéki romantika pedig egyszerűen a vérükben van. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy sokan azonnal beléjük zúgnak, viszont a Skorpiók figyelmét csak igazán különleges emberek kelthetik fel. Azonban, ha valakinek sikerül belopnia magát a szívükbe, akkor elképesztően intenzív kapcsolatra számíthat. A listánkból kiderül, hogy lenne-e esélyed a jegy szülötteinél!

Bika

Biztosan hallottad már, hogy az ellentétek vonzzák egymást: nos, ez az állítás tökéletesen igaz a Bikákra és a Skorpiókra. Izgalmas párost alkotnak, hiszen a Skorpiókkal szemben a Bikák a Föld jegyek közé tartoznak: így ők kevésbé érzelmesek, inkább a kézzel fogható dolgokkal törődnek. De minden különbözőség ellenére közös bennük az, hogy a végsőkig küzdenének a szerelmükért és ha egyszer elkötelezik magukat valaki mellett, azt tényleg komolyan is gondolják. Ha sikerül egy hullámhosszra kerülniük, akkor csak úgy repkednek körülöttük a tűzijátékok.

Rák

Talán senki sem passzolhat jobban a Skorpiókhoz, mint a Rákok, a románcuk hamar igazi tündérmesévé válhat. Mivel egyaránt a Víz jegyek táborát erősítik, így tökéletesen megértik egymás érzelmi szükségleteit: egyformán érzékenyek és intuitívak. De így a Skorpiók simán vitába szállnak bárkivel, addig a Rákok a békítő szerepet kedvelik és igyekeznek összehozni másokat. Úgyhogy ők azok, akik azonnal ott teremnek, ha meg kell vigasztalni a Skorpiókat egy konfliktus után.

Halak

Ha egy Skorpió egy Halak jegyűvel bonyolódik kapcsolatba, a szerelmük maga lehet a valóra vált álom, amiből egyáltalán nem akarnak felébredni. Ez első hallásra csodálatosan hangzik, de azért meg kell jegyeznünk, hogy mindketten hajlamosak fél lábbal a fantáziavilágban élni. Így viszont egyik fél sem látja feltétlenül reálisan a helyzetüket. De ha sikerül megmaradniuk a realitás talaján, akkor fantasztikus lehet a románcuk, főként azért, mert teljesen egyetértenek abban, hogy minél többet szeretnének kihozni az életükből. Ehhez pedig kell egy hasonlóan lelkes partner!

via

Hiszel benne, hogy a horoszkópodból kiderül, ki vagy?

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!