3 csillagjegy, akinek hatalmas örömben lesz ma része

Oké, péntek van, ami önmagában is egy kisebb ünnep, de a következő csillagjegyeknek ezen felül is okot kapnak a koccintásra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek hatalmas örömben lesz ma része

Mostanában messziről elkerültek az új dolgok, pedig szívesen és kitartóan várakoztál rájuk? Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, eljött a te időd: szerelem, karrier, új lehetőségek. Az már csak rajtad áll, hogyan fogadod őket, de ha pozitívan, a következő időszak határa a csillagos ég!

Rák

Egy ideje már úgy érzed, az életed megrekedt, és nem igazán van ötleted, mivel mozdíthatnád végre előre. Az univerzumnak viszont van! Számíts rá, hogy ma, amikor megcsörren a telefonod, egy pozitív változást kell üdvözölnöd. Egy új munkahely, egy új családtag, egy új, kihagyhatatlan lehetőség – bármi is az, fogadd nagyon nyitottan, mert tökéletes lesz arra, hogy mozgásba hozza az életed.

Mérleg

Oda és vissza vagy valakiért, látszólag azonban teljesen egyoldalú a dolog, és a másik inkább barátként tekint rád. Legalábbis ezt hitted. De ma olyan gesztusokat tesz feléd, ami egyértelműen kiszakít titeket a „csak barát zónából”. Kezeld olyan természetesen a dolgot, amennyire csak lehet, és ünnepeld meg alaposan. Végre valóra vált az elmúlt időszak egyik legfontosabb kívánsága.

Halak

Rég voltál már ennyire bizonytalan, mint most, és ez egyszerre szomorít el és lassít le. A legjobbkor, és a legjobb helyről érkezik egy olyan megerősítés, ami sokáig kitart, és nagyon messzire elvisz majd. A te feladatod, hogy felpattanj a hullámra, és saját magad örökös megkérdőjelezése helyett végre úgy higgy magadban, ahogy mások.

Mit súg még rólad a csillagjegyed?

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria fantasztikus dolog halak horoszkóp jó hír mérleg örömhír rák ünneplés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Szuper hete lesz ezeknek a csillagjegyeknek

Ha a következő jegyek valamelyikében születtél, bőven lesz okod az örömre a héten, a sors a tenyerén fog hordozni.

Ez vár rád a szerelemben ősszel a horoszkópod szerint

Ha vége a nyárnak, sokan új lapot nyitnak az életünkben, hiszen a bosszantónak tűnő őszi szelek nemcsak hideget hoznak el számunkra, hanem pozitív változásokat és fordulatokat is. A csillagok pedig már azt is tudják, mire számíthatsz ezekben a hónapokban!

Horoszkóp, Szeptember 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!