Így birkózz meg a legnagyobb akadályokkal a csillagjegyed szerint

Jó lenne egy térkép, és a tudat, hogy hogy végül minden rendben lesz az életedben? Ahol probléma van, ott megoldásnak is lennie kell! Segítünk, hogyan kezdj bele a csillagjegyed szerint, ha elakadtál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így birkózz meg a legnagyobb akadályokkal a csillagjegyed szerint

Valaki nem képes segítséget kérni, míg egyes csillagjegyek kizárólag mások erejére támaszkodnak. De mikor lehetsz leghatékonyabb, ha a problémák megoldásáról van szó? Mint olyan sok dolgot, a csillajegyed ezt is elárulja.

Kos

Úgy érzed, mások korlátoznak, így hajlamos vagyok a családodat vagy az exeket hibáztatni azért, mert nem úgy halad az életed, ahogy azt szeretnéd. Pedig egyedül a saját szándékaid és hozzáállásod felett van hatalmad, és ez az, ami elsősorban blokkol téged, amin dolgoznod kell.

Bika

Bízol másokban? Vannak kulcsemberek az életedben? Vagy te vagy az alfa és az omega, aki nélkül leállna az univerzum? Anélkül, hogy megkérdőjeleznéd saját magad, próbálj meg másokat is beengedni az életedbe – úgy igazán, mert együtt minden könnyebb.

Ikrek

Nem felejtesz, és nem is bocsátasz meg senkinek. Hurcolod a frusztrációidat, ezért nagyon sok kapcsolatod mérgeződik meg az akaratodon kívül. Pedig ennél sokkal többet érdemelsz érzelmileg, és minden téren. Saját magad legnagyobb szövetségese lehetsz, ha magad mögött hagyod végre ezeket a régi sebeket, de amíg nem engeded el őket, csak a saját boldogságodtól veszed el az időt.

Rák

A spórolás nem az erősséged, és ez az önbizalmadra és a biztonságérzetedre is negatív hatással van. Vagy a szüleidre, vagy a szerelmedre, vagy a barátaidra kell támaszkodnod, ami valójában nagyon feszélyez téged. Sokkal erősebbnek érzed majd magad, ha kialakítod a saját forrásaidat, és azokra támaszkodsz mások helyett.

Oroszlán

Te, te és te. Akkor is te vagy magad számára az egyetlen játékos, ha bajban vagy. Pedig sokkal könnyebben győznéd le az akadályokat, ha mernél segítséget kérni másoktól. Ez nem a gyengeség jele, és nem érzed magad tőle legyőzöttnek sem. Egy próbát megér, nem?

Szűz

Imádsz menekülni a problémák elől, és csodálkozol, ha nem oldódnak meg, hanem csak torlódnak. Szembenézni a nehézséggel nem könnyű, de látni, ahogy felemészt téged és az életed, valójában sokkal nehezebb!

Mérleg

Arra rendezted be az életed, hogy kiszolgálj másokat, hogy rendet tegyél helyettük. De amíg a többiek a figyelmedben lubickolnak, addig mit kapsz? Rengeted elakadásodon és frusztrációdon segít, ha a lábadra állsz és felvállalod a vágyaidat. Fogalmazd meg tisztán és világosan, mire vágysz. Ha a másiknak nem fontosak, akkor valójában te sem vagy az – így nem is lesz akkora probléma, ha hosszú távon nem rabolja az illető az idődet.

Skorpió

Az attól való félelmed, hogy egyedül maradsz, mindent meghatároz, sőt egyenesen korlátoz téged. Pedig ha átélnéd, és kicsit egyedül maradnál, rájönnél, hogy a saját erődre is egészen nyugodtan támaszkodhatsz. De ami ennél is fontosabb, nem kényszerítenéd magad olyan kapcsolatokba a magánytól félve, amiben nem is vagy boldog.

Nyilas

Ha felmerül egy konfliktus, nehézség, vagy bármi, amit meg kell oldani, te azonnal beleállsz, anélkül, hogy súlyoznál. Nem minden ér annyit, hogy minden időd és szenvedélyed odadobd. Valami mellett jobb, ha vállat rándítasz és szépen tovább sétálsz.

Bak

Hatékonyság és időbeosztás – ha ezen dolgozol, akkor nem fogod az érezni, hogy a karriered a magánéleted rovására megy, vagy fordítva. Nézd meg, hol és mire folyik el a legtöbb idő és energia, és állíts fel határokat. Így nem dől be az egyik terület, hogy a másik sikeres legyen.

Vízöntő

Nem szívesen vállalod a konfliktusokat, mert nem a te világod. Az viszont kifejezetten erőtlenné tesz, ha magadba fojtod azt, amit gondolsz egy-egy problémásabb helyzetben. De ha őszinte és építő jelleggel kritizálsz másokat, te is kilépsz egy frusztráció-spirálból, és másokat sem bántasz meg.

Halak

Amennyire kreatív vagy, annyira rendetlen és rendszertelen is. Ez pedig nem csak a munkádban, a magánéletedben is konfliktusokat okoz. Védekezhetsz ellene és takarózhatsz a zsenialitásoddal, de a legtöbb ember akkor sem fogja tolerálni, így jobb, ha minél előbb szembe nézel a hibáiddal. Nem is gondolnád, milyen sok energia szabadul majd fel benned és az életedben, ha ezt kipipálod.

Nézd meg, kiről mit üzennek a csillagok:

Címkék: akadály csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp küzdelem nehézség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!