Ez a legtitkosabb félelmed a horoszkópod szerint

Sajnos bármennyire is szeretnénk azt hinni, egyikőnk sem tökéletes és mindannyian rettegünk valamitől – még akkor is, ha ezt magunk előtt is titkoljuk. De a csillagjegyed még a legnagyobb parádról is árulkodik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legtitkosabb félelmed a horoszkópod szerint

Ha ezt a cikkünket olvasod, akkor valószínűleg egyetértesz velünk abban, hogy a horoszkópok segíthetnek jobban megismerni önmagunkat. Ráadásul nem csak a jó tulajdonságainkra világítanak rá, hanem tükröt tartanak elénk a hibáinkat vagy a gyengeségeinket illetően is. Ilyenek például azok a titkos félelmeink is, amiket egyikőnk sem ismer be szívesen. De a csillagok előtt semmit sem rejtegethetsz, mert ígyis-úgyis lebuktatnak! Szóval mi már azt is tudjuk, mitől rettegsz a legjobban – még ha nem is vallod be azt magadnak.

Kos

Nincs számodra ijesztőbb dolog annál, mint ha megfosztanak a függetlenségedtől és korlátok közé szorítanak téged. És mivel tényleg bármit megtennél azért, hogy elkerüld ezt (akár falakat is építenél magad köré), ezért a nagy védekezés közben gyakran elzárkózol mások elől. Ilyenkor emlékeztetned kell magad arra, hogy bár a saját társaságoddal sincs semmi probléma és szuper, hogy időről időre nem félsz egyedül lenni, azért semmi sem pótolhatja azt, hogy megoszd az élményeidet valakivel.

Bika

Míg vannak, akik rajonganak a kalandokért és alig várják, hogy kiléphessenek a komfortzónájukból, te köszönöd szépen, tökéletesen érzed magad a megszokott kis világodban. Ez mondjuk nem is túl meglepő, hiszen a Föld jegyek közé tartozol, úgyhogy a stabilitás a lételemed. Éppen ezért aggaszt annyira, ha az anyagi helyzeted veszélybe kerülhet – például nem tudod rendezni a kiadásaidat. Ez persze érthető, de azért nem szabad félned minden változástól, mert van, amikor pont ezáltal fordul sokkal szerencsésebbre a helyzeted.

Ikrek

Nem csak a döntéseidet, a véleményedet változtathatod meg akár egyik napról a másikra, hanem még azokat az ígéreteket is, amiket önmagadnak tettél. Ennek egyébként az az oka, hogy ha új információk jutnak a tudomásodra, azok átformálhatják a nézőpontodat. Ettől függetlenül rettegsz attól, hogy a rossz opció mellett teszed le a voksodat. Meg kell tanulnod bízni az ösztöneidben!

Rák

A Bikákhoz hasonlóan te is a komfortzónád rabja vagy, mert úgy érzed, itt senki sem bánthat. Csakhogy ez az elszigeteltség egyáltalán nem tesz jót neked. Az érzelmi biztonság elképesztően fontos számodra, ennek ellenére nagyon zavar, hogy lemaradsz minden izgalomról, amit az élet kínálhat. Gondold végig, hosszútávon melyik ijesztőbb számodra? Az, ha el kell hagynod a védőburkodat, vagy ha elszalasztod a lehetőségeket?

Oroszlán

Vannak, akik szeretnek észrevétlenül beosonni egy idegenekkel teli szobába, de te tutira nem ezt a tábort erősíted! Oroszlánként ugyanis szó szerint áhítozol a figyelemért és aggodalommal tölt el, hogy esetleg ignorálhatnak is téged, pedig a ruhatáraddal vagy a testbeszédeddel is arra törekszel, hogy észrevegyenek. Szóval te azt a leckét kaptad az égiektől, hogy nem stresszelhetsz folyton amiatt, hogy mások nem igazolnak vissza téged. Az önértékelésednek belülről kell fakadnia.

Szűz

A problémákat mindig hatékonyan és tökéletesen akarod megoldani, a félmegoldás szó nem is szerepel a szótáradban. Hála ennek a maximalizmusnak, tökéletes munkatárs és ideális partner válhat belőled, de míg másokat szerencsésen érint ez a tulajdonságod, addig téged hatalmas stresszhatás alatt tarthat. Mivel minden részletre odafigyelsz, így a saját hibáidat is túlanalizálod és megijeszthet, amit önmagadról megállapítasz. Próbálj az összképre fókuszálni, mert ha leragadsz az apróságoknak, elszakadhat melletted az élet.

Mérleg

Intelligens, szerető és szenvedélyes ember vagy, vagyis tökéletes jelölt egy komoly kapcsolatra. Igazából te sem tudod elképzelni, hogy egyedül éld le az életed, de azért folyamatosan ezen kattogsz és halálra is rémiszted magad a magány gondolatával. Mivel rettegsz attól, hogy társ nélkül is boldog lehetsz, könnyedén kapcsolatfüggővé válhatsz és egyik románcból a másikba ugrasz. Bár már biztosan tudod, mi a tanulság, de azért megsúgjuk neked: élvezned kell a saját társaságodat, még akkor is, ha van valakid!

Skorpió

Zárkózott típus vagy és tizenötször is átgondolod, hogy kit engedj igazán közel magadhoz. Nehezen bízol meg az emberekben, mert félsz attól, hogy megbántanak. Ezzel csak az a baj, hogy így esélyed sincs mély kapcsolatokat kialakítani – amire egyébként belül mélyen vágysz. Nyitnod kell mások felé, még akkor is, ha sebezhetőnek érzed magad, mert az intimitás mindig kockázattal jár. De megéri az „áldozatot”!

Nyilas

Az utazás nem csak a hobbid, hanem az életformád is: ha tehetnéd, folyamatosan úton lennél, hogy ezáltal még jobban megismerhesd önmagad. A kalandozáshoz azonban szabadságra van szükséged, vagyis a titkos aggodalmad éppen az, hogy egy helyhez vagy egy személyhez hozzá leszel kötve az életedben. Pedig neked egyáltalán nem hiányzik az, hogy magyarázkodnod kelljen, ha el akarsz menni valahová, már csak azért sem, mert állandóan tágítani akarod a látószögedet. Egyébként az állandóságtól való rettegés miatt végül instabillá és elveszetté válhatsz: szóval akármilyen ijesztő, találnod kell néhány biztos pontot az életedben.

Bak

Te aztán véresen komolyan veszed a mondást, miszerint a Holdat kell megcélozni. A gond csak az, hogy te nem vagy hajlandó beérni azzal, ha „csak” a csillagok között landolhatsz. Ha nem százszázalékos sikerrel teljesítesz valamit, akkor azt már kudarcként éled meg. A terveid és az elképzeléseid a legtöbbször irreálisak, de mégsem adod fel őket – közben meg azon szorongsz, hogy megint el fogsz bukni. (Ha hibázol, azért alaposan ostorozod is magad…) Valami nem stimmel ebben az egyenletben, igaz? Például az, hogy a kemény munka mellett eltéveszted szem elől, hogy mi tenne boldoggá.

Vízöntő

Az állatöv leglázadóbb jegye vagy, méghozzá azért, mert borzasztóan félsz attól, hogy elvesztheted az egyéniségedet. Nem titkolod az egyedi nézőpontodat és a véleményedet és gyakran csakazértis a népszerűtlen álláspont felé hajolsz, mert úgy érzed, ha szembefordulsz másokkal, még inkább egyedülálló maradhatsz. Nem gyűlölheted annyira azt, ami „hagyományos”: nem leszel kevésbé értékes attól, ha néha egyetértesz másokkal.

Halak

Pán Péterként emlegetnek téged, mert te is a saját kis fantáziavilágodban élsz és nem vagy hajlandó felnőni. Idealista vagy, aki mindig az álmai szerepelnek az első helyen az életében és aggodalommal tölt el, hogy le kell mondanod ezekről. Ez a gondolkozásmód oda vezethet, hogy végül elszakadhatsz a valóságtól. A realitás talajától pedig nem szabad teljesen elrugaszkodnod: ha elérhetetlen dolgokról álmodozol, sosem érheted el azokat.

via

Folytasd tovább az asztro-elemzést!

Címkék: asztrológia ezotéria félelem horoszkóp rettegés titkos félelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!