Csillagjegyek, akikből fantasztikus házastárs válna

Találkoztál valakivel, aki borzasztóan tetszik, de nem tudod, hosszútávon is van-e jövője a kapcsolatotoknak? Csekkold a listánkat, mert ha szerepel rajta a párosotok, akkor egyáltalán nincs okod aggodalomra! A happy end ugyanis már úton is van felétek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akikből fantasztikus házastárs válna

Ismersz olyan párokat, akiket mintha egymásnak teremtettek volna? Bármennyire is hihetetlennek tűnik, annyira nem is jársz messze a valóságtól, ugyanis egyes csillagjegyek tényleg tökéletesen összeillenek egymással. Persze kivételek mindig akadnak (Harry herceg és Meghan Markle például a horoszkópjuk szerint nem feltétlenül passzolnának a másikhoz, mégis láthatóan boldog házasságban élnek.), de egy kis asztrológiai elemzés nem árthat, ha éppen elkezdtél randizni valakivel. Elhoztunk neked néhány fantasztikus csillagjegy-párost, akikre esküvő és happy end várhat, ha összejönnek. Méghozzá azért, mert hasonló célokkal, értékekkel, tulajdonságokkal és életmóddal rendelkeznek. Szóval minden adott a tündérmeséhez!

Rák és Halak

Nincs romantikusabb csillagjegy a Halaknál, aki egyébként gyakran a saját kis álomvilágában éli az életét. Éppen ezért bármit megtenne a szerelméért, mert valóra akarja váltani az ábrándjait. Még akkor se adja fel a reményt arra, hogy megtalálja az Igazit, ha alaposan összetörték a szívét. Sőt! Akár mások sebeit is képes begyógyítani – például a Rákokét, akik a kemény páncéljuk miatt törékeny lelket rejtegetnek. A Halak azonban más csillagjegyekkel szembe képes lebontani a falaikat, így megismerhetik a Rákok gyengédebb oldalát. A románcuk mély és szeretetteljes érzelmi kapcsolaton nyugszik – ráadásul iszonyúan vonzódnak is egymáshoz és kölcsönösen ragaszkodnak a másikhoz.

Kos és Oroszlán

Mivel a Kos és az Oroszlán is a Tűz jegyek közé tartozik, maximálisan egyetértenek abban, hogy a lehető legtöbbet szeretnék kihozni az életükből – már ami az örömet és az élvezeteket illeti. Mindketten olyan társra vágynak, aki soha nem mond nemet egy új kalandra, vagyis szívesen felfedezné velük a világot. Míg a Kos extra szenvedélyt visz a kapcsolatba, addig az Oroszlán a következetességgel és egyensúllyal hálálja meg a forró pillanatokat. Szó szerint tüzes párost alkotnak – és ez a láng egyáltalán nem fog kihunyni.

Bika és Bak

A Bikák fontossági listáján a család és a biztonságos otthon a legelső helyen szerepel, rögtön ezután az szerepel, hogy találjon valakit, akivel megoszthatja ezeket. És a Bakoknak pontosan erre stabilitásra, kiszámíthatóságra van szükségük! A kompatibilitásuk azért nem teljesen meglepő, hiszen mindketten a Föld jegyek táborát erősítik. Egy biztos, senki nem építi olyan szilárd alapokra a közös életét, mint a Bika és a Bak! Ilyen mesébe illő szerelmet még a Hollywoodi forgatókönyvírók sem tudnának kitalálni…

Ikrek és Mérleg

Van egy dolog, amitől az Ikrek és a Mérleg jegy szülöttei is félnek: ez pedig nem más, mint az, hogy megállapodjanak egy másik ember mellett, mert szomjaznak az új ingerekre és kihívásokra. Végül mégis lehorgonyoznak, méghozzá egymás kedvéért. Így olyan társsal élhetik le az életüket, akikkel sosem unatkozhatnak és garantáltan nem fogynak ki a beszédtémákból sem. A Mérlegnek azért néha egy kis egyedüllétre van szüksége ahhoz, hogy igazán feltöltődhessen, de még ebben is kiegészíti az Ikreket – akik ilyenkor a saját szenvedélyeiknek hódolhatnak és a szabadság iránti vágyát is kielégíti. Van ennél tökéletesebb egyensúly?

via

Még mindig van mit mesélnünk a csillagjegyekről:

Címkék: asztrológia csillagjegy házasság horoszkóp kapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.