4 csillagjegy, aki túlzottan anyagias

Ha az anyagiakról és vásárlásról van szó, az alábbi csillagjegyek nem ismernek mértéket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki túlzottan anyagias

Persze valamilyen szinten mind a 12 csillagjegy szereti az anyagi javakat, ám az alábbi négy bőven túltesz a többieken. Életükben talán kicsit túl nagy szerepet játszik a luxus, aminek aztán a pénztárcájuk látja kárát.

Bika

Bikaként imádod a fényűzést és megállíthatatlanul vonz a gazdagság. Számodra az sem jelent problémát, ha nyilvánvalóan túlárazottan veszel meg egy-egy vágyott dolgot – tehát az sem zavar, ha egy táskára a havi fizetésedet ráköltöd. És természetesen nem lennél Bika, ha aztán ezekkel a luxus cuccaiddal ne büszkélkednél el mások előtt… Hajlandó vagy keményen megdolgozni a pénzedért, csak azért, hogy aztán egy pillanat alatt elköltsd különböző fényűző dolgokra és kielégítsd materialista vágyaidat.

Oroszlán

Oroszlánként nemcsak arra törekszel, hogy mindig a legjobb legyél, hanem arra is, hogy mindenből mindig a legjobbat szerezd meg. A pénz olyan, mintha az egód meghosszabbítása lenne: ha nincs elég, értéktelennek és kiszolgáltatottnak érzed magad. De azt is tudod jól, hogy a gazdagságért keményen kell dolgozni: ha kell, a szabadidődet is feláldozod, bevállalsz egy csomó plusz melót, csak hogy olyan életszínvonalon élhess, amit te elképzeltél magadnak.

Bak

A Bakkén te is szuper anyagias vagy, ám te az impulzusvásárlás helyett inkább folyamatosan gyűjtögetsz. Nem szereted kidobni az ablakon a pénzt, a megrögzött spórolásod miatt a környezeted gyakran tart fukarnak. Gyűlölöd a pénzügyi kockázatot, és megpróbálod minden kiadásodat minimálisra csökkenteni. Mivel mindig keményen dolgozol, valószínűleg már most is mindened megvan, épp ezért bátran költhetnél egy kicsit többet a szórakozásra és kikapcsolódásra.

Halak

Halakként imádod kényeztetni saját magadat, ez a kényeztetés pedig a legtöbb esetben vásárlás formájában valósul meg. Ha rossz kedved van, vagy egy kis vigasztalásra vágysz, gondolkodás nélkül beveted magad a legközelebbi boltba, ahol aztán hajlamos lehetsz túlzásokba esni. Rengeteg pénzt elköltesz olyan holmikra, amikre az adott pillanatban úgy érzed, hogy nagyon vágysz, ám van, hogy később megbánod a pazarlást. A hibádból azonban nehezen tanulsz, ezért egy újabb depressziós időszakban ismét a shoppingolás hoz majd megnyugvást.

A csillagok nem hazudnak:

Címkék: anyagias csillagjegyek asztrológia csillagjegy horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!