Így kovácsolj előnyt a legrosszabb tulajdonságodból a csillagjegyed alapján

Mindenkinek megvannak a maga hibái, és mindenkinek megvan az esélye is arra, hogy változtasson rajtuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így kovácsolj előnyt a legrosszabb tulajdonságodból a csillagjegyed alapján

A horoszkópodnak köszönhetően most megtudhatod, mi a te gyengeséged, vagy más szóval, mi a te legrosszabb tulajdonságod, és az is ki fog derülni, hogy mit kellene tenned, hogy ellensúlyozd ezeket! 

Kos 

Kosként mindig a saját fejed után mész, és kész vagy érvényesíteni az elképzeléseidet valamint véleményedet minden helyzetben. Ez egyrészről hasznos dolog, de hajlamos lehetsz kicsit egoistává válni, és mindig csak saját magadat helyezni a figyelem középpontjába. De nyugi, nem vagy reménytelen eset, nincs más dolgod, mint nyitni a környezeted felé és érdeklődővé válni. Ha találkozol a barátaiddal, ahelyett, hogy magadról kezdenél ódákat zengeni, igenis mindig kérdezd meg tőlük is, hogy hogy vannak és figyelmesen hallgasd is meg a válaszukat. 

Bika 

Annyira makacs tudsz néha lenni, hogy egyszerűen nem vagy hajlandó figyelembe venni mások véleményét, ha az nem egyezik a tieddel. A makacsság nem feltétlenül rossz dolog, azonban, ha kizárod mások visszajelzéseit, és ragaszkodsz ahhoz, hogy csak a magad módján csinálj mindent, az a te személyes fejlődésedet gátolhatja. Hagyd, hogy mások is gondolkodhassanak, érezhessenek és cselekedhessenek úgy, ahogy csak szeretnének és próbálj meg nem beleszólni a dolgaikba. Legyél mellettük némán, passzív-agresszív ítélkezés nélkül. 

Ikrek 

Ikrekként gyakran mondják rád az emberek, hogy kétarcú vagy, és hát legyünk őszinték: tényleg képes vagy olyan gyorsan megváltoztatni valamiről a véleményed, hogy olyan, mintha két külön ember lakna benned. Csak rövid ideig vagy képes figyelni valamire és annyira a pillanatnak élsz, hogy az egész személyiséged képes megváltozni attól függően, hogy milyen környezetben, milyen emberek között vagy. Arra kellene figyelned, hogy ne csak az adott pillanatra összpontosíts, próbálj meg tervezni kicsit és kitartani, elköteleződni dolgok mellett. Így majd a környezet is látni fogja, hogy közel sem vagy olyan megbízhatatlan, mint ahogy azt hiszik. 

Rák 

Nagyon érzelmes csillagjegy vagy, ami azt is jelenti, hogy a hangulatod néha kiszámíthatatlan, és a környezeted nem mindig tudja, hogy hogyan bánjon veled. Hajlamos vagy a passzív-agresszióra, és arra is, hogy megsértődj dolgokon és visszahúzódj a csigaházadba. Ahelyett, hogy bezárkóznál, fontos lenne, hogy megtanulj megbocsátani és próbálj meg többet kommunikálni az emberekkel. Ha másoktól elvárod, hogy figyelembe vegyék a te érzéseidet, akkor neked is ideje lenne viszonozni ezt a gesztust! 

Oroszlán 

Oroszlánként a te egód a legerősebb az összes csillagjegy közül, ezért hát megvagy róla győződve, hogy a világ is körülötted forog. Imádsz a reflektorfényben sütkérezni, még akkor is, ha ehhez el kell nyomnod másokat. Ideje lenne másoknak is lehetőséget adni, hagyni, hogy ők is ragyoghassanak, és megélhessék saját pillanataikat. El kell fogadnod, hogy nem rólad szól mindig minden, és azzal, hogy másoknak is teret adsz, te nem leszel gyengébb, vagy kevesebb. 

Szűz 

A legapróbb részletekre is mindig odafigyelsz, szeretsz mindent irányítani, néha megszállott perfekcionistának tűnsz. Éles szemeddel azonnal kiszúrod a hibákat, és fel is hívod rá mások figyelmét, ha valamit nem jól csinálnak. Néha kicsit jobban kellene bíznod az emberekben, hiszen senki sem szereti azt hallgatni, hogy mikor mit csinált rosszul… Ha mindig mindenkit csak kritizálsz, egy idő után el fog zárkózni előled a környezeted. Próbálj meg nem csak a hiányosságokra, hanem a pozitív dolgokra is rámutatni! 

Mérleg 

Mérlegként hajlamos vagy a felületességre és arra, hogy mindig mindenkinek megpróbálj megfelelni. Mindenkinek azt mondod, amit hallani szeretne, így próbálsz meg beilleszkedni a különböző társaságokba. Azzal nincs is semmi baj, hogy szeretsz emberek között lenni, csak arról kellene leszoknod, hogy a saját személyiségedet mindig az aktuális társasághoz igazítsd. Nem kell mindig mindenkinek megfelelni, te magad is elég vonzó vagy ahhoz, hogy barátokat szerezhess! 

Skorpió 

Imádod a rejtélyeket, és ösztönösen próbálsz mindig mindennek a végére járni. Ám ez az igazságkeresésed akár kórossá is válhat, és megszállottsághoz, paranoiához vezethet. Próbálj odafigyelni arra, hogy mindig az objektivitás talaján maradj. A legjobb, ha az ügyes-bajos dolgaidba mindig beavatod egy közeli barátodat – olyat, akinek adsz a véleményére – hogy vissza tudjon húzni a valóságba, ha nagyon elszaladna veled a ló. 

Nyilas 

Hajlamos vagy a prédikációra és arra, hogy rákényszerítsd másokra a véleményedet – még ha azt senki nem is kérte.  Ez könnyen beképzelté, és képmutatóvá is tehet, mivel előszeretettel tünteted fel úgy a véleményedet, mintha az cáfolhatatlan tény lenne. Hallgass másokra, és tanulj meg velük beszélni, ahelyett, hogy hozzájuk beszélnél. Annyi mindent tanulhatnál tőlük még akkor is, ha nem mindenben értetek egyet.   

Bak 

Te vagy a legkeményebben dolgozó csillagjegy, az egész életedet a hajtás, a munka teszi ki. Nem szereted a spontaneitást és a meglepetéseket, és mások szemében gyakran túl merevnek, már-már autoriter személyiségnek tűnsz. Ideje, hogy egy kicsit lazíts és kiengedj! Engedd el a munkádat, a szabadidődben ne a céges e-mailedet nézegesd. Ne felejtsd el, hogy az élet nem csak a munkáról szól, muszáj, hogy a szórakozásnak is helyet adj néha.   

Vízöntő 

Te egy igazi különc vagy a csillagjegyek között, erre pedig szereted is felhívni mások figyelmét. Semmi sem tesz boldogabbá, mint amikor egy vita során elmondhatod a saját, különleges gondolataidat és rákényszerítheted a többieket, hogy elismerjék azokat. Vízöntőként tényleg egyedi és különleges vagy, de nem kell ezt folyamatosan a mások orra alá dörgölnöd. Hagyd, hogy mindenki magától jöjjön erre rá, nem kell külön felhívni a figyelmet. 

Halak 

Halakként megrögzött álmodozó vagy. Hajalmos vagy elbújni a saját kis fantáziavilágodban és tudomást sem venni a valóságról. Álmodozni persze mindenki szeret, ezzel nincs is semmi baj, te viszont elég gyakran túlzásokba esel. Próbálj meg néha a valóságra is koncentrálni – főleg akkor, ha társaságban vagy. Éreztesd a többiekkel, hogy figyelsz rájuk, nem kalandoznak el a gondolataid, és igenis érdekel, amit mondani akarnak. 

Ismerd ki magad még jobban:

Címkék: asztrológia csillagjegy hátrányból előny horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Ők a legfélénkebb csillagjegyek mind közül

Nem akarunk elszomorítani senkit, de bátornak születni kell! Szóval sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kártyát osztottak neked az égiek a születéskor. A listánkon szereplő csillagjegyek például nemcsak a horrorfilmektől, hanem a vitáktól és a felelősségvállalástól is halálra rémülnek.

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!